adscode
adscode

Online Ücretsiz Derslerle Vizyonunuzu Geliştirin

Özellikle özel sektöre geçtikten sonra eğitimin önemini, eğitimli insanın iş hayatının içinde gelişmekten daha çok körelme potansiyeli olduğunu, uzmanlaşırken sıradanlaştığımızı hissediyorum. Bu bağlamda kendimi geliştirmek, gündemde tutmak için alternatif kurslar araştırırken çok verimli bir siteyle karşılaştım.

damlaaktan@gmail.com




Coursera...

Online olarak hemen hemen pek çok uluslararası üniversitenin ücretsiz online derslerine erişebileceğiniz bu platform, size cüzi miktarlarda bir rakam ile sertifika alma imkanı da tanıyor.

Coursera kapsamında The Science of Well-Being  (İyi Olma Bilimi), De-Mystifying Mindfullness, Design (Tasarım), Financial Markets (Finansal Piyasalar), Introduction to Psychology (Psikolojiye Giriş), Introduction to Philosophy (Felsefeye Giriş) gibi derslere ek olarak Sağlık, Sosyal Bilimler, Kişisel Gelişim, Sanat, Mühendislik gibi alanlarda da pek çok ders mevcut. Ücretli ve ücretsiz alternatifler arasından kendinize uygun olanları seçip online olarak istediğiniz zaman dilimlerinde ders içeriklerine erişip çalışabiliyor, kaydedilmiş videoları dinleyebiliyorsunuz.

Ayrıca telefonunuza İOS ve Android uyumlu programları da yükleyip, oradan da dokümanlara ve uygulama videolarına erişme şansınız var.

The Science of Welbeing Yale Üniversitesi’nin neredeyse 3,048,214 kişinin kayıtlandığı en popüler derslerinden biri mesela. Diğer bir yandan, 179,199 kişi De-Mystifying Mindfullness’a kayıtlanmış. Günümüzde bu tarz “bilinçlilik”, “kaliteli yaşam”, gibi içeriklere sahip dersler içinden geçmekte olduğumuz Kovid 19 döneminde de çok tercih ediliyor.

Kendinize zaman ayırmak, uzaktan keyifli ve eğlenceli içeriklere sahip derslerle kendinizi geliştirmek istiyorsanız hiç durmayın, hemen Coursera’yı keşfe dalın derim.

Link: https://www.coursera.org/

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Güle güle Mario Levi…
Milyonluk haber: 9.05