adscode
adscode

10 ayda İngilizce öğrenin

Kanada dil okulları, diğer okullara göre daha ekonomik rakamlar sunar, bu da bir öğrencinin arayıp da bulmak istediği en önemli detaylardan biridir.

10 ayda İngilizce öğrenin
Türkiye'den Haberler

Kanada dil okulları, diğer okullara göre daha ekonomik rakamlar sunar, bu da bir öğrencinin arayıp da bulmak istediği en önemli detaylardan biridir.

Dil öğrenmek sanıldığı kadar kolay değil, her dilin kendine göre bir alt yapısı, grameri, harf okuyuşu derken birçok özelliği ve öğrenilmesi gereken durumları vardır. hepsini bir araya topladığınızda kısa sürede öğrenmenin biraz zor olduğunu anlayabilirsiniz. Fakat tüm bunların karşısında kaliteli bir eğitim kurumundan eğitim almanız durumunda süreyi minimuma indirmenizin mümkün olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. 10 ay gibi bir sürede İngilizce öğrenmek bence mükemmel bir şeydir. Yani kesinlikle ay sayısı olarak fazla gibi gelse de hiç bilinmeyen bir dile bu süre içerisinde hakim olabilmek, büyük işlere imza atmak gibi bir şeydir. Kanada dil okulları bu imkanları sunuyor, en kısa sürede İngilizceyi öğrenme vaadinde bulunan okulları, sözlerinde de duruyorlar. Peki, ama Kanada’ya gitmek veya burada eğitim almak için yapılması gereken veya dikkat edilmesi gereken durumlar yok mu? Herkes istediği zaman ülkeye gidebilir mi veya sezonu var mıdır? Gibi soruları incelemenin dil öğrenme üzerinde oldukça büyük etkilere sahip olduğunu bilmek gerekiyor. Üniversitede turizm bölümünü bitirmiş bir öğrenci, net şekilde İngilizce konuşamaz ama konuşması da mecburidir. En alt dalında bir iş bulsa bile İngilizce konuşamaması büyük bir isabetsizlik olmakla birlikte işte istediği verimi vermemesine neden olacaktır. Dolayısıyla öncelikle dil öğrenmesi şarttır.



Peki, ama nasıl?
Bir öğrenci, mezun olduğu bölüm üzerinden iş yapmak istiyorsa öncelikle sektörün inceliklerini bilmesi ve hakim olması gerekiyor. Turizm sektörü, daha çok dışarıdan gelen insanlara hizmet veren bir sektördür, haliyle böyle bir sektörde yer edinmek ve daha da önemlisi kariyer sahibi olmak için yabancı dil bilinmesi gerekiyor. İngilizce dünya genelinde kabul gören bir dil olduğu için her dili öğrenmek yerine bu dili öğrenmek yeterli gelebiliyor, ülkemize gelen turistlerin çoğunun İngilizce bilmiş olması da bunu yeterli kılan nedenlerden biridir. Daha önce farklı bir ülkede İngilizce eğitimi almış biri ile konuşmamda Kanada dil okulları ile ilgili yaptığı övgüler dikkatimi çekmişti, oysa bu arkadaşın başka bir ülkede eğitim aldığını biliyordum ve dayanamayıp nedenini sorduğumda yaptığı araştırmaların ve gezi için Kanada’ya giderken dil okulları hakkında bilgi almasından kaynaklı olduğunu söyledi. Tabi bu alanda hizmet veren bir işletme olduğumuz için konuya hakimiyetim vardı ve arkadaşın söylediklerinin tamamen gerçekleri yansıttığını biliyordum. Kanada’da eğitim veren dil okulları, 10 ay gibi kısa bir sürede dilin hemen hemen bütün inceliklerini öğrencisine öğretiyorlar, daha sonra sosyal hayatın İngilizce dili üzerinde yürümesinin etkisiyle birlikte çok kısa bir sürede artık akıcı bir şekilde konuşmaya başlıyorlar, tabi sadece bunların etki ettiğini söylemek yanlış olur. Eğitime verilen önem ve eğitimde kullanılan tekniklerin dil öğrenme üzerinde çok fazlasıyla etki yarattığını belirtmem gerekiyor.

Kanada’yı tercih edin
Kanada’nın dil öğrenmek için en seçkin okullara sahip olduğunu daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Dünyanın çeşitli ülkelerinden öğrencilerin dil öğrenmek için buraya gelmeleri bunun en büyük kanıtıdır. Eğitim alanında okulların sahip olduğu dereceler ve başarılar, dünyanın her yerinde biliniyor. Tabi bir öğrenci için bunlar kadar fiyatların da önemli olduğunu söylemek gerekiyor. Kanada dil okulları, diğer okullara göre daha ekonomik rakamlar sunar, bu da bir öğrencinin arayıp da bulmak istediği en önemli detaylardan biridir. Sitemizde konuyla ilgili verdiğimiz bilgileri inceleyerek daha net bilgiler edinebilir ve tercihlerinizi bu şekilde yaparak daha hızlı İngilizce öğrenebilirsiniz.

Kaynak: http://www.egitimal.com/kanada-dil-okullari

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)