adscode
adscode

14. Mobil Teknolojiler Günü 25 Mart’ta Gerçekleşti

Her yıl heyecanla beklenen Univera Mobil Teknolojiler Günü Etkinliği, bu yıl 25 Mart’ta, İstanbul Marriott Hotel Asia’da 300 katılımcı ile gerçekleşti..

14. Mobil Teknolojiler Günü 25 Mart’ta Gerçekleşti
Bilim Teknoloji
Mobil satış dağıtım ve tedarik zinciri yönetimi konularında hizmet veren Univera, gelenekselleşen Mobil Teknolojiler Günü Etkinliğini bu yıl 14. Kez gerçekleştirdi. Her yıl farklı birçok sektörden firmanın katılımı ve özel konuklarıyla tüm gün süren etkinlikte, özellikle Univera Müşterilerinin mobil teknolojileri kullanarak satış dağıtım ve saha operasyonlarında nasıl faydalar sağladıklarını anlattıkları bölüm ilgi çekti. 
 
Tüm gün süren etkinliğin öğleden sonraki bölümünde, 3 farklı salonda gerçekleştirilen eş zamanlı sunumlarla, tüm konukların ilgi ve sektörlerine göre istedikleri sunumu dinleyebilmelerini sağladı. Nestle Professional, DO&CO, Sütaş, Nivea gibi sektör lideri firmaların, başarı hikayesine dönüşen projelerini ve deneyimlerini aktardıkları etkinlikte, teknoloji dünyasının dev ismi Microsoft ana sponsor olarak hem sunumları hem de fuaye alanına kurulan standı ile Windows 10’u tanıttı. Windows İş Grup Lider Kadir Şener Windows 10 teknolojisi ile son yıllarda gündeme gelen güvenlik açığının minimuma indirileceğini ve günlük hayatımızda birçok kolaylık sağlayacağını anlatırken, Windows Cihazları Çözüm Uzmanı Emre Kaya ise donanım tarafında yakın zamanda göreceğimiz yenilikleri konuklarla paylaştı. Ayrıca Univera ile çözüm ortaklığı yapan birçok teknoloji firması da etkinlikte stantları ile hazır bulundu. 
 
Bu yılın özel konuşmacısı ise Bilardo denince akla gelen, Türkiye ve Dünya’da birden çok Şampiyonluğu bulunan Semih Saygıner ise spor kariyerinin yanısıra yaptığı tek kişilik gösteri ile de bu alanda da başarılı olduğunu kanıtladı. Mobil Teknolojiler Günü’nde “Oyun nasıl kazanılır?” başlığıyla konuklara seslenen Saygıner, marka haline geldiği Bilardo Dünyasında başarıya nasıl ulaştığını esprili bir dille anlattı. Konuşma sonrasında kısa bir bilardo gösterisi de yapan Saygıner, konuklara keyifli anlar yaşattı.Univera Genel Müdürü Cüneyt Ersin: “Her sene olduğu gibi bu sene de konuklarımıza verimli ve keyifli bir etkinlik sunabilmek için uğraştık. Konuklardan aldığım geri dönüşlere göre bu sene de amacımıza ulaştık. Mobil Teknolojiler Günü etkinliği, müşterilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz projelerin başarı hikayesine dönüşmesi kadar onları diğer profesynellerle paylaşmak için önemli bir platform. MTG bu yönden etkinliğin ötesinde, firmalar için iş geliştirme planlarını oluşturacak doneleri kazanmalarını sağlayan bir kaynak da oluyor. Kendi sektörlerinden ya da farklı sektörlerden firmaların sorunlarını ve çözümlerini detaylı dinleme, fikir alma şansı yakalıyorlar. Örnek projelerle kendi yapılarına en uygun sistemi bulmaları kolaylaşıyor. Bu nedenle farklı birçok sektörden Satış, Lojistik ve IT profesyonelinin de fayda sağladığını düşünüyorum.” dedi. 
 
Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için www.mobilteknolojilergunu.com 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)