adscode
adscode

2013 YILININ FARK YARATANLARI ÖDÜL TÖRENİ

Özel MEF Lisesi öğrencilerinin anket sonuçlarına göre belirlenen 2013 Yılının Fark Yaratan isimleri, MEF Okulları Ulus Kampüsünde ödüllerini alacak.

2013 YILININ FARK YARATANLARI ÖDÜL TÖRENİ
Etkinlikler
Özel MEF Lisesi öğrencilerinin edebiyat, müzik, sinema, talk show, medya, plastik sanatlar, kamu yönetimi, spor ve sosyal sorumluluk alanlarında 2013 yılının “Fark Yaratan İsimleri”ni belirlemek için okullarında yaptıkları anket sonucunda ödüle lâyık görülen isimleri, 25 Şubat 2014 Salı günü MEF Okulları Ulus Kampüsünde ağırlanacak.
Belirlenen isimlere ödüllerin verileceği tören, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Çok Sesli korosunun dinletisiyle başlayacak. Yaptıkları işlerle, toplumdaki duruşlarıyla fark yaratmış ve ödül alacak olan isimler şöyle;
Tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Kural adına menajeri Dilek Tözen, yapımcı-oyuncu-sunucu Ali İhsan Varol, yazar Ayşe Kulin adına İletişim Danışmanı Mehtap Doğan, ressam Bedri Baykam, mimar ve sanat tarihçisi Doğan Kuban, gazeteci-haber spikeri Fatih Portakal, piyanist-besteci Fazıl Say adına menajeri Ceylan Karaca, yazar-eğitimci  Feyza Hepçilingirler, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği  adına  Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Gülsün Kaya, heykeltıraş Mehmet Aksoy, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, eğitmen Müjdat Gezen, voleybolcu Neslihan Demir, radyo programcısı Nihat Sırdar, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sporcuları adına  takım kaptanı Özgür Gürbulak, Nesin Vakfı adına Nesin Vakfı yöneticisi ve aynı zamanda vakfın yetiştirdiği çocuklardan olan Süleyman Cihangiroğlu ile Vakfın Eğitim Müdürü Özgün Dündar, öğrencilerin hazırladığı video sunusuyla anılacak olan tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen, yapımcı, senarist Tuncel Kurtiz adına kızkardeşi Sezgin Sander, tiyatro ve sinema oyuncusu Yetkin Dikinciler



Onur ödülü alacak isimler:
İşadamı Ali Koç, bilim insanı-eğitimci-yazar Ahmet Doğan, eski milli futbolcu ve teknik direktör Aykut Kocaman, bilim insanı Prof. Dr. Celal Şengör, eski milli futbolcu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bilim insanı Hayrettin Karaca, bilim insanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, bilim insanı Muazzer İlmiye Çığ, araştırmacı-yazar Öner Yağcı, sporcu, doğa insanı Serdar Kılıç, gazeteci-yazar Uğur Dündar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen.







Yurtdışında olması sebebiyle törende bulunamayacağını üzülerek ileten oyuncu ve eski manken Kıvanç Tatlıtuğ ise öğrencilerle yine de bir arada olmak için sürpriz mesajını kaydettiği videosuyla törende yer alacak.



Tarih: 25 Şubat 2013 Salı
Saat  : 13.00 : Kokteyl / 13.30 : Ödül Töreni
Yer: MEF Okulları Ulus Kampüsü – Büyük Konferans Salonu


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)