adscode
adscode

2014 KPSS sınav yerleri belli oldu

2014 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için başvuran adayların sınav yerleri açıklandı.

2014 KPSS sınav yerleri belli oldu
Sınavlar
ÖSYM’nin sitesinden “Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi” başlığı ile yayınlanan duyuruda;

“27 Eylül 2014 tarihinde Cumartesi sabah ön lisans düzeyinde,28 Eylül 2014 tarihinde Pazar sabah ortaöğretim düzeyinde yapılacak olan 2014 Kamu Personel Seçme Sınavına (2014-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans) başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.” denildi.

2014   ve Lise KPSS’ye girecek adayların sınav giriş yerleri açıklandı.

2014 Ön Lisans ve Lise KPSS’ye girecek adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  İnternet adresinden edinecekler. Belge üzerinde adayın fotoğrafı, sınava gireceği merkez, bina ve salon bilgileri bulunacak. 2014 KPSS adayları, bu belgenin yazıcıdan dökümünü edinecekler.

ÖSYM’den yapılan uyarıya göre, belge üzerinde fotoğrafların iyi bir şekilde görünür olması gerekiyor. Adaylar İnternet’ten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundalar. Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM’nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmaması gerekiyor. Sınava Giriş Belgesi’ni (fotoğraf görünür bir şekilde) yanında bulundurmayan adaylar görevliler tarafından sınava alınmayacaklar.

Adayların sınavdan en az 1 saat önce sınava girecekleri binanın kapısında hazır bulunmaları gerekiyor. Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Sürücü belgesi, meslek kimlik kartları vb. diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli belgeler sayılmayacak. Sınav günü sınav görevlilerinin, fotoğrafından adayın kimliğini belirlemede güçlük çektiği takdirde, adayı sınava almayabilecek veya adayın sınavının geçersiz sayabilecek.

2014 KPSS Sınav Yerinizi Öğrenmek İçin Tıklayınız

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)