adscode
adscode

2017 MILSET BİLİM FOTOĞRAF YARIŞMASI’NDA DOĞA KOLEJİ’NE ALTIN MADALYA

Doğa Koleji, MILSET-Europe fotoğraf yarışmasından 13 ödülle döndü.

2017 MILSET BİLİM FOTOĞRAF YARIŞMASI’NDA DOĞA KOLEJİ’NE ALTIN MADALYA
Okullardan Haberler
“ When Arts Meet Science” (Sanat Bilimle Buluştuğu Zaman) sloganıyla 2007’den beri MILSET-Europe Belçika tarafından gerçekleştirilen Bilim Fotoğraf Yarışması’na Doğa Koleji  bu yıl da başarıları ile damgasını vurdu.

Profesyonel fotoğrafçıların ve bilim insanlarının desteği ile yürütülen dünyanın en önemli fotoğraf yarışmaları arasında yer alan MILSET Science Photo Contest’in bu yıl 11.’si düzenlendi. Yarışmaya katılan ülkeler arasında Türkiye, Filipinler, Meksika, Bangladeş, Belçika, Slovakya ve Litvanya ise madalyaya layık görüldü.

Yarışmada, Türkiye’den Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü öğrencisi Nuri Deniz Özkan altın ve bronz, Bahçelievler Kampüsü öğrencisi Efe Uzun altın, Bursa Çekirge Kampüsü öğrencisi Gülçin Özpamuk gümüş ve bronz, Ankara Eryaman Kampüsü öğrencisi Canberk Doğan gümüş, Adana Kampüsü öğrencisi Ilgın Bağır gümüş ve Beykent Kampüsü öğrencisi Kardelen Dalbudak ise 6 bronz madalya almaya hak kazanarak çok büyük başarılar elde ettiler.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “ Akademik başarıya önem veren, eğitim politikamızın yanı sıra öğrencilerimizin yeteneklerini ilgileri doğrultusunda geliştirmelerine imkan tanıyoruz. Böylelikle temel eğitim modelimizde önem verdiğimiz spor, sanat, sosyal faaliyet alanlarında da bireysel gelişime odaklanıyoruz. Uyguladığımız sistemle, öğrencilerimizin keşfetme ve yaratıcı yönlerini de ortaya çıkartmış oluyoruz. Bu sayede uluslararası platformlarda yeni başarılara imza atarak, kültür ve sanatla iç içe bireyler yetiştiriyoruz” dedi. Lüle, Doğa Koleji’nin MILSET- Europe fotoğraf yarışmasında 2 altın, 3 gümüş, 8 bronz toplamda 13 madalya kazanmanın ise ayrı bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)