adscode
adscode

22 Bin Mezunu Olan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Atama Bekliyor

Atama Bekleyen Sosyal Bilgiler Öğretmenlerinin Talepleri;

22 Bin Mezunu Olan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Atama Bekliyor
Özel Eğitim

 

'Bir süredir ataması yapılmayan öğretmenlerin sorunlarını dile getiriyoruz, bizler yıllardır çabalayarak bu günlere geldik, atanamayan Sosyal Bilgiler Öğretmenleri olarak tüm ortaöğretim branşlarına sağlanan imkanların bize de sağlanmasını ve haklı sesimizin artık sizler tarafından duyulmasını talep ediyoruz.

 

22 bin mezunu olan bölümümüzden sadece 2000 alım yapılarak ihtiyaç şimdilik bu kadardır denilmiştir ama akabinde gördük ki; bir ek alım akabinde sınıf öğretmenlerine il dışı ve il içi tayinlerle yüksek kontenjanlar sağlanmış, bu da yetmezmiş gibi (verilen bu kontenjanların bizim bölümlerimiz olduğunu gördük), yıllarca dirsek çürüttüğümüz dereceler elde ettiğimiz bölümlerimize haksız olarak geçebilmeleri için alan değişikliği diye bir şey ortaya atılmış.Bu kadar mağduriyet üstüne bir de tek atamadan bahsedilip, üstelik puanlarınız da 1 sene geçerlidir deniliyor.

 

Bizler şubat ayı yada şubattan önce 30.000 öğretmen alımı ile mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz 4+4+4 sistemi için büyük önem teşkil eden bölümümüze 4000 kontenjan verilmesini istiyoruz.

 

Bu sorun artık sadece öğretmenlerin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın sorunu değil tüm bakanlarımızın, milletvekillerimizin ve özellikle hükümetimizin yani hepimizin meselesidir, sizlerden sesimizi hiç değilse taleplerimizi dile getirmenizi arz ediyoruz, çünkü eğitim hepimizin sorunudur. '

Atanamayan Sosyal Bilgiler Öğretmenleri

www.egitimajansi.com

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)