adscode
adscode

27 NİSAN'DA KALENİN BEKÇİSİ KADINLAR OLUYOR

Actifit ve İstanbul Champions işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Kızlar Sahada’ etkinliğinde,futbolun kazanmak ve kaybetmekten başka bir anlamı olduğunu hatırlatmak isteyen kadınlar sahaya çıkıyor.

27 NİSAN'DA KALENİN BEKÇİSİ KADINLAR OLUYOR
Etkinlikler
27 Nisan’da başlayacak turnuvada yeşil sahalarda alışık olmadığımız görüntüler yaşanacak.  Güçlerini birleştirip takımlar kuracak olan kadınlar bir yandan sahanın tadını çıkartacaklar bir yandan da toplumsal sorunlara dikkat çekecekler.

Hayatlarında hiç futbol oynamamış kadınları buluşturan turnuva için hazırlıklar tamam.  27 Nisan Pazar günü 500’e yakın kadın sahada bir araya gelecek. Türkiye'nin tanınmış firmalarından toplam 22 takım ve 8 bireysel katılımcının bir araya getirdiği kadınlar, turnuvaya grup maçlarıyla başlayacak. Renkli görüntülerin yaşanacağı turnuvada takımlar sahaya kostümleriyle ve pankartlarıyla çıkacaklar.

Topluma katkı sağlarken eğlenecek olan kadınlar,  ekip ruhunu en iyi yansıtan ve en çok bağış toplayan takımlara verilecek hediyeler içinde yarışacaklar. Kızlar Sahada etkinliğinde TFF'nin desteği ile en çok bağış toplayan takıma Milli Takımlar Antrenörü Fatih Tekke ve takım ruhuyla en çok ilham veren ekibe U-19 Milli Takım Teknik Sorumlusu Vedat İnceefe 4 Mayıs Pazar günü antrenman verecek.

U14 Kızlarımızdan Kadınlara Destek
Sahada unutulmaz anların yaşanacağı turnuvanın bitiş tarihi olan  4 Mayıs’ta; GS- BJK U14 kızlarımız gösteri maçı yapacaklar. Düşler Akademisi’nden TOG ve ÇOÇA’nın yanı sıra ponpon kızlar da harika bir gösteri sergileyecek.

Futbol aracılığıyla kadınları güçlendirmeyi hedefleyen projede tüm seyirci gelirleri ise Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Hadi Beni Harekete Geçir projesine bağışlanacak. Bu projeyle Eyüp Merkez Ortaokulu'ndaki 700 çocuğun spor imkanlarının iyileştirilmesi ve 2014 Sonbahar dönemi itibariyle de spora başlamaları hedefleniyor. Projede aynı zamanda Kadın Araştırmaları Merkezi aracılığıyla İTÜ 'de okumakta olan kız çocuklara burs fonu yaratılacak.

Medya sponsorluğunu Karnaval.com’un üstlendiği turnuvada ikramları Coca Cola, Banvit ve Papa John’s üstleniyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın sosyal sorumluluk ortağı olduğu Kızlar Sahada projesine, İTÜ Maslak ve Kadın Araştırmaları Merkezi de mekan sponsoru olarak destek oluyor. Organizasyonun video prodüksiyon işleri çözüm ortağı ise Moneta Productions. Bee Goddess, Martı Hotels & Marinas ve Çiçek Sepeti, kadınlara ödüller ve sürpriz hediyeler verecek.

Kızlar Sahada projesinin ilki 2013 yılında gerçekleşmişti. Geçen seneki turnuvadan hafızalarda ise annesini destekleyen çocuklar, hayat arkadaşlarının başarısı için tezahürat yapan eşler ve binlerce taraftarın coşkusunun yansıdığı ilginç tribün manzaraları kaldı.

Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Vodafone, Finansbank1, Finansbank2, Reklam Store, Lidyana.com, Mercedes- Benz Finansal Hizmetler, BP, Saran’ın Melekleri, Amerikan Hastanesi, Mudo, TNT Express, Allianz, Aral, Prolink, Pfizer, Acıbaddem1, Acıbadem2, Borusan Otomotiv Topuklu Kramponlar, Bilim İlaç çalışanlarının oluşturduğu takımların mücadele edeceği, yepyeni sürprizlerle dolu turnuvada  grup maçları; 27 Nisan, final maçları ise 03 – 04 Mayıs tarihleri arasında İTÜ Maslak’ta oynanacak.








 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)