adscode
adscode

3600 Ek Gösterge İçin Neden Seçim Sonrası Bekleniyor ki?..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce ve diğer Cumhurbaşkanı adayları ek göstergenin 3600’e çıkması konusunda hem fikirler.

3600 Ek Gösterge İçin Neden Seçim Sonrası Bekleniyor ki?..
Günün Yazısı
Hayır diyen yok gibi. Peki o zaman bir an önce yapılsa da herkes mutlu olsa. Eminim ki en güzel bayram hediyesi bu olacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün yaptığı konuşmada "Polis, öğretmen, hemşire, din görevlisi ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600´e çıkaracağız." diyerek şöyle devam etti:

"Buradaki adaletsizliği bu vesileyle inşallah gidermiş oluyoruz. Böylece ülkeleri ve milletleri için fedakarca çalışan bu kamu görevlilerimizin emekliliklerinde de verdikleri hizmetlerin karşılığını alabilmelerini temin ediyoruz. Türkiye´yi büyütürken, tüm kesimlerin hak ettikleri refaha ulaşmalarını sağlamakta kararlıyız. Yeni döneme yepyeni bir anlayışla başlıyoruz. Çünkü, vakit birlik vakti."

CHP Cumhurbaşkanı Adayı İnce ‘de katıldığı programlarda ve mitinglerde 3600 ek göstergeden yana olduklarını, hatta bu konuda önceki yıl, parti olarak, TBMM’ye yasa teklifi verdiklerini hatırlatarak, bir an önce çıkartılmasından yana olduklarını söyledi.

3600 söylemleri, eğer bir seçim yatırımı değil de,  canı gönülden destekleniyorsa, TBMM, olağanüstü toplantıya  çağırılarak, el birliği ile yasal süreç gerçekleşebilir.

Samimiyet diye işte ben buna derim ve ayakta alkışlarım..

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)