adscode
adscode

4N1K izle Full HD Yerli Film

Yaprak adın da ki kızın dolaştığı bir arkadaş grubu vardır.

4N1K izle Full HD Yerli Film
Türkiye'den Haberler
Yaprak adın da ki kızın dolaştığı bir arkadaş grubu vardır. Yalnız bu grubun en önemli özelliği Yaprağın o grup içerisin de ki tek kız olmasıdır. 4N1K izle diğerlerinin erkek olması Yaprak için hiç bir şekil de farklı anlam yüklemez. O kadar samimi arkadaşlıkları vardır ki hiç bir şekil de hiç bir zaman birbirlerine karşı hiç bir konu da yalan söylemezler. Ama araların da ilk zamanlar da pek çok sıkıntı gelmiş olsa da şimdi ki zamanlar da o sıkıntılardan hiç bir eser yoktur. Ali, Sinan Oğuz ve Gökhan adın da ki bu dört erkek o kıza kendi öz kardeşleri gibi sahip çıkıyor olsalar da o kız çok sıkıntı yaşamaktadır. O sıkıntıların üstesinden gelmek adına bu grupta ki dört erkek çok belaya girişmiştir.

Fark ettikleri tek şeyin sıkıntıların bir hazne olsa azalmıyor olmasıdır. Çünkü tam her şey güzel gidiyor derken bir yerden bir patlak meydana gelmiştir. 4N1K full izle ama Yaprak adın da ki bu kız Barış ile tanıştığı zaman tüm sıkıntılarını unutmuş ve bu sıkıntılara karşılık olarak her şeyi farklı bir amaca çekmektedir. Bu amaçların da elde edildiği gerçeği vardır. Barış ile arasın da çok güzel günler çok kısa zaman da meydana gelmiş olsa da Yaprak cidden çok etkilenmiştir. Bu yüzden de hayatın da ki her şeyi silip Barış ile dolaşmaya başlamıştır. O can ciğer kardeşleri olan dört erkeği de bir erkek uğruna silmiştir.

Aslında bu kişiliği yapmayacak bir kişiliği olsa da işin tek gerçeği amacının sıkıntılarını yok etmesi altın da gerçeği olduğudur. 2017 Filmleri ama her şey ciddi bir mana altına kalmıştır. Ama Barış adın da ki genç bir çırpı da bu kızı silmiş olsa da her şey oldum olası farklılık göstermiştir. Yani Yaprak yine o dört arkadaşa muhtaç kalmıştır. Bakalım şimdi o dört arkadaş Yaprak adın da ki yıllardır araların da gizledikleri bir şey olmayan kardeşlik tekrardan başlayacak mı? Tekfilmizlehd.com herkese canı gönülden iyi seyirler diler.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)