adscode
adscode

500 ilkokul öğrencisine trafik eğitimi

Esenler Belediyesi Trafik Zabıta Ekipleri, Esenlerli 500 ilkokul öğrencisine trafik eğitimi verdi. Öğrenciler, ellerine telsizleri alarak, okullarının önündeki trafiği yönlendirdiler.

500 ilkokul öğrencisine trafik eğitimi
Eğitim
Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Zabıta Ekipleri, Esenlerli ilkokul öğrencilerine, çocuklarda trafik bilincinin geliştirilmesi ve trafik kurallarının uygulamalı olarak öğrenilmesi amacıyla trafik eğitimi verdi. Ekipler, 3 gün süren eğitimlerde 500 öğrenciyi; trafik lambaları, emniyet kemerinin kullanımı, yayaların uyması gereken kurallar gibi birbirinden önemli konularda bilgilendirdi.




TELSİZLERİ ALIP TRAFİĞİ YÖNLENDİRDİLER

Trafik lambalarında hangi ışığın ne anlama geldiği, yayaların karşıdan karşıya geçerken nasıl hareket etmesi gerektiği, Trafik Zabıta Ekipleri'nin kullandığı telsizlerin ne işe yaradığı gibi konular öğrencilere renkli ve eğlenceli şekilde anlatıldı. Öğrenciler, Trafik Zabıta'da görevli büyükleri eşliğinde ellerine telsizleri alarak, herhangi bir aksatma yaşatmadan okullarının önündeki trafiği yönlendirdiler.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)