adscode
adscode

7 ile elektrik kesintisi uyarısı

İstanbul'un Avrupa yakasındaki 12 ilçenin bazı bölgelerinde, Ankara, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

7 ile elektrik kesintisi uyarısı
Türkiyeden Haberler
İstanbul'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelere 10 Mayıs Çarşamba günü planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'un Bahçelievler, Bağcılar, Zeytinburnu, Eyüp, Avcılar, Fatih, Sultangazi, Şişli, Sarıyer, Güngören, Bayrampaşa ve Esenyurt ilçelerinin bazı mahallelerinde 10 Mayıs'ta 08.00 ile 19.00 saatleri arasında değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine, BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları" bölümünden ulaşabilecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Kazan, Keçiören, Polatlı, Sincan ve Şereflikoçhisar ilçelerinin bazı mahallelerinde, 09.00-17.00 saatlerinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

Çankırı'nın Orta, Yapraklı, ilçelerinde 09.00- 17.00, Karabük'ün Yenice, Taşköprü ilçelerinde 09.00 - 17:00, Kastamonu'nun Cide, Devrekani, İnebol ilçelerinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Kırıkkale'nin Balışeyh, Delice ve merkez ilçelerindeki bazı mahallelere 09.00- 16.00, Zonguldak'ın Alaplı, Çaycuma, Devrek, Kilimli, Kozlu ve merkez ilçelerinin bazı mahallelerine de 09.00-18.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)