adscode
adscode

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun'da 2. hafta birincisi belli oldu!

13 Mart 2019 Çarşamba gecesi yayınlanan Abbas Güçlü ile Büyük Oyun 2. Bölümde 2. Hafta birincisi belli oldu!

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun'da 2. hafta birincisi belli oldu!
Oyun
Güncelleme : 15-Mar-19 15:13

Gençlerin sesi Abbas Güçlü, yeni yarışma programı ile 13 Mart Çarşamba günü Kanal D’de izleyicisi ile buluştu.

Birbirinden farklı ve yaratıcı oyunların yarıştığı programda öğrencilerden yazılımcılara kadar farklı sektörlerden oyun geliştiricileri yarıştı. Netmarble EMEA yönetim Kurulu Başkanı Barış Özistek, MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erhan Erkurt, Oyun Yapımcısı Simay Dinç ve İletişim Bilimci Prof.Dr. Uğur Batı’nın jüri üyeliği yaptığı yarışmada, adaylar oyunlarını sergilemek için kıyasıya mücadele etti.

Ön elemeler sonucunda yarı finale kalan yarışmacı adayları Uğur Tosun – Harun Uysal - Hakan Uygun “Swordswars”, Batuhan Lüleci – Ahmet Öney “Alone Wars”, Ali Hamdi Doğanay “ Escape Drawing”, Ece Seyrek - Doruk Hasdoğan "Downfall" oyunu jüri üyelerinin soruları karşısında ilginç cevaplarıyla izleyicilere ve jüriye hoşça vakit geçirtti.

Programın kulisinde Cantuğ Unlost Özsoy ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim görevlisi Dr. Yavuz Samur’da yer aldı.

Simay Dinç ve Prof.Dr. Erhan Erkut’un VR oyunu “ok atma” ile stüdyo ’da sanal gerçekliğin içinde oyun oynayarak eğlenceli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Programda İSTEK Kolejlerinden küçük oyun geliştiricilerde oyunlarını sergiledi. İlk Öğretim 6. Sınıf Öğrencileri Mustafa Doruk Uzun ve Ömer Can Çakaloz “Çöl Savaşları”  oyunu ile jüri ile komik anların yaşanmasına sebep oldu.

Haftanın finalisti “Swordswars”

Oyun geliştiricilerinin ilginç oyunları karşısında seçim yapmakta zorlanan jüri üyeleri, Uğur Tosun – Harun Uysal - Hakan Uygun “Swordswars” haftanın birincisi seçti.

Diğer oyunlarında çok başarılı olduğunu vurgulanırken Recontact Kurucu ortağı- Oyun Yapımcısı Simay Dinç,  Yarışmacı Ece Seyrek Doğan’a yaz 2019 yaz döneminde Women In Games Türkiye olarak 1 haftalık yurt dışı eğitimi hediye etti.

 

 

“Abbas Güçlü ile Büyük Oyun”da büyük ödül tam 250 bin TL!

Birinciye,

  • Netmarble ve Startershub tarafından yatırım desteği karşılığında tam 250 bin TL ödül ve yayıncı desteği.
  • Dünyanın dört bir tarafından gelen oyun geliştiricilerinin bir arada olduğu Unity Europe Kopenhag etkinliğine davet.
  • Just English’in New Jersey şubesinde 3 aylık dil eğitimi.

İkinci ve üçüncüye

  • Netmarble tarafından yayıncı desteği.
  • Just English’in New Jersey şubesinde 3 ay dil eğitimi olanağı.

Abbas Güçlü İle Büyük Oyun’ da, oyun geliştiricilerini büyük ödülün yanı sıra yurt içi ve yurt dışında fırsatlar da bekleyecek. İTÜ ARI Teknokent, Hacettepe ve ODTÜ Teknokent’te ücretsiz ofis imkanı olacak.

Yarışmaya “yeni bir oyunum var, en iyi benim oyunum, Türkiye’yi mobil oyunlarında farklı bir noktaya taşırım” diyen herkes başvurabilecek.  Başvurular www.kanald.com.tradresi üzerinden devam ediyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)