adscode
adscode

“Abbas Güçlü İle Büyük Oyun”da şampiyon kim oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Abbas Güçlü’ nün hazırlayıp sunduğu ve mobil oyunların yarıştığı  “Büyük Oyun’ da tam yedi hafta boyunca kıyasıya bir mücadele yaşandı.

“Abbas Güçlü İle Büyük Oyun”da şampiyon kim oldu?
Oyun

"Sadece oyun oynamayın, oyun da yazın" sloganı ile yola çıkan ve üretime vurgu yapan programda dün gece Türkiye'nin en iyi oyun geliştiricileri seçildi.

 Büyük Ödülün 250 bin TL olduğu programın jüri üyeliğini Netmarble EMEA Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özistek, MEF Üniversitesi Rektör Yard. Prof.Dr. Erhan Erkurt, Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri direktörü Hakan İnanır ve Reconcact kurucusu  Simay Dinç yaptı.

 

Şampiyonluk için yarıştılar!

 

Finale kalmaya hak kazanan oyun geliştiriciler oyunlarını geliştirerek final gecesi büyük ödül 250 bin için tekrar jüri karşısına çıktı.

Ahmet Keleş “Drunk Bird” Uğur Tosun, Harun Uysal, Hakan Uygun “Swordwars”, Doğan Tosun  “Watch and Walk”, Metehan Şahin  “Black”, Mustafa Şenel “Never Drop”, Umur Can Gürelli, Hakan Özer, Kerem Akyüz, “Kağıt Makineler”, Gökhan Kınay, Yusuf Işık, Lütfi Demir “Battle Medal”  ve Jüri oyları ile finale kalamayan fakat halk oylaması ile en yüksek oyu alan Umur Burak Tutar’ın  “Ertuğrul Gazi” oyunu finalde  diğer oyunlar ile yarıştı.

 

Abbas Güçlü İle Büyük Oyun’un Şampiyonu “Kağıt Makineler” Oldu...

Ödünç bir telefonla oyun yazmaya başlayan Umur Can Gürelli, Hakan Özer ve Kerem Akyüz’ün “Kağıt Makineler”  oyunu ile ipi göğüsleyerek birinciliği elde etti.  Fiziği eğlence ile birleştirerek yola çıktıklarını belirten ekip,  eğitim dünyasında oyunların önemine dikkat çekti. Gelecek hedeflerinde de eğitim oyunlarını eğlenceli hale getirerek kitlelere ulaştırmayı istediklerini belirttiler. Netmarble ve startershub ‘ın 250 bin TL’lik yatırım ortaklığını alan Kağıt Makineler, aynı zamanda Unity Europe Kopenhag'ta dünyanın en iyi oyun geliştiricileri ile bir araya gelecek.  Ayrıca Just English’in Amerika’daki şubesinde dil eğitimi alabilecekler.

 

İkinciliği Gökhan Kınay, Yusuf Işık, Lütfi Demir ‘in Battle Medal kazanırken üçüncülüğü ise Uğur Tosun, Harun Uysal ve Hakan Uygun  Swordwars oyunu elde ederek Netmarble tarafından yayıncı desteği, Just English’in New Jersey şubesinde 3 ay dil eğitiminin sahibi oldu.

 Gecenin sürprizini Prof.Dr. Erhan Erkurt Hoca yaparak, İlk üç yarışmacıya MEF Üniversitesi Bilişim Yüksek Lisans bursu ve finale kalan tüm yarışmacılara YETKEN’de Girişimcilik eğitimi desteği vereceğini açıkladı.

Ayrıca Finale kalan tüm yarışmacıların İTÜ ARI Teknokent, Hacettepe ve ODTÜ Teknokent’te ücretsiz ofis imkanı olacak.

 

Jüri Özel Ödülü

Mustafa Şenel’in “Never Drop” oyunu jüri özel ödülü alarak Recontact’ın Londra’daki galasına Simay Dinç tarafından davet edildi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)