adscode
adscode

Alanya HEP Üniversitesi’nde Uyum Programı

2016-2017 akademik yılının başlamasıyla birlikte Alanya HEP Üniversitesi’nde öğrencilerin üniversite ve Alanya’ya uyumunu sağlamak amaçlı oryantasyon programı yapıldı.

Alanya HEP Üniversitesi’nde Uyum Programı
Üniversite
Program Rektör Prof. Dr. Erol Sayın’ın hoş geldin konuşmasıyla başladı. Okulun kuruluşundan itibaren yaşanan süreçleri anlatan Sayın, Alanya’nın öğrenciler için çok güzel bir ev sahibi olduğunu söyleyerek bütün kent AHEP’in kampüsü dedi.

Devamında öğrencilerle söyleşi yapan Alanyalı yazar ve diş hekimi Feyzi Açıkalın öğrencilere lise ve üniversite arasındaki farklardan bahsederken öğrencilere öğretim üyelerinden mümkün olduğunca fazla faydalanarak kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.

Son olarak öğrencilerle keyifli bir söyleşi yapan Op. Dr. İsmail Başaran, Alanya’nın bütün imkanlarının yanı sıra doğal güzelliklerini de göz ardı etmemek gerektiğinden söz etti.

Program sonunda gerçekleşen kokteylde yeni başlayan öğrenciler ve akademisyenler tanışarak üniversite ve Alanya hakkında bolca sohbet ettiler. Katılan öğrenciler üniversitenin öğrencileriyle yakından ilgili yaklaşımından oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.
 
    

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)