adscode
adscode

Ankara çocukları çok seviyor ama!

Büyük kentlerin belediye başkan adayları ile konuşmaya devam ediyoruz. Özellikle de eğitim, bilim, çocuk ve gençlerimiz adına, bugüne kadar neler yaptıklarını, gelecek için neler vaat ettiklerini soruyoruz.

 Ankara çocukları çok seviyor ama!
Milliyet Diyalog
Bu konuda çok gayretliler. Keşke söylediklerinin tamamını olmasa bile bir bölümünü hayata geçirebilseler.
Ankara’dan gelen fotoğraflar cıvıl cıvıl. Belli ki Başkan Gökçek ve o makama aday olan diğer adaylar çocuklar üzerinden ailelere ulaşmaya çalışacaklar. Sadece Ankara adaylarına değil, tüm adaylara şunu özellikle hatırlatmak isteriz!
Önümüzdeki her üç seçimde de, adaylara, daha da artan bir şekilde, bizim için ya da çocuklarımız için ne yaptınız sorusu sorulacak.
Oy verme yaşı 18’e indiği için genç seçmen sayısı çok arttı. Dahası sandığa gitmek için hiç bu kadar hevesli değillerdi. Anne, babalar için de çocuklarının geleceğinden daha önemli bir şey olmadığını özellikle hatırlatmak isteriz...
İşte bu yüzden tıpkı FATİH Projesi’nde olduğu gibi eğitim ve istihdam odaklı projeler çok ses getirecektir.
İktidarın ve mevcut belediye başkanlarının bugüne kadar yaptıkları ya da yapamadıkları ortada, asıl önemli olan bu koltuğa yeni talip olanların ne yapacakları. Bekleyip göreceğiz... Eğitime, bilime, çocuğa, gence yani ülkemizin geleceğine kim daha fazla katkıda bulunacaksa gönlümüz ondan yana!..

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)