adscode
adscode

Antalya EXPO 2016'da Enrique Iglesias rüzgarı esti

Latin ve pop müziğin önde gelen isimlerinden Grammy ödüllü İspanyol sanatçı Enrique Iglesias, Antalya EXPO 2016'da hayranlarıyla buluştu.

Antalya EXPO 2016'da Enrique Iglesias rüzgarı esti
Kültür Sanat
Iglesias'ın Türk hayranı olan ünlü finanas uzmanı Derya Bozovalı, "Bir dünya starını Antalya'da izlemenin çok büyük heyecanını yaşadığını" belirtti. Misafirperver işkadını Derya Bozovalı Antalya ilimizin güzelliklerini gezdirerek, ünlü sanatçıya eşlik etti..

"Tonight (I'm Lovin' You), I Like How ıt Feels, Heartbeat" gibi sevilen şarkılarını seslendiren, çok sayıda uluslararası ödül sahibi Iglesias, alanı dolduran hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı

41 yaşındaki şarkıcı, müzikseverlerin yoğun ilgisiyla karşılaştı.

Enrique Iglesias'ın albümleri bugüne kadar 70 milyondan fazla sattı.

İlk kez Antalya'da Expo 2016'da sahneye çıkan Enrique Iglesias, İngilizce 'İyi akşamlar Türkiye' diyerek hayranlarını selamladı. Haki yeşil şapka, kırmızı tişört ve siyah pantolonla sahneye çıkan Iglesias, elleriyle kalp yaparak hayranlarına olan sevgisini de ifade etti.

Konseri izlemeye gelen Iglesias hayranı yabancılar, tatil için geldikleri Antalya'da Iglesias konserini izleme şansı buldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)