adscode
adscode

AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Açık öğretim fakültesi sisteminde yapılan değişiklikle 2011-2012 sezonundan itibaren öğrencilerin evlerine sınav giriş ve sınav sonuç belgeleri gönderilmeyecek olup AÖF Kayıt Yenileme Klavuzunda yer alan…

AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıklandı
Diğer Kurum Sınavları

Aöf Sınav Giriş Yerleri için Tıklayınız !

Öğrencilerin; ara, yılsonu ve bütünleme sınavlarına hangi il, bina, salon ve tarihte gireceği “Sınava Giriş Belgesi” nde yer alacaktır. “Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmeyecek olup öğrencilerin “Sınava Giriş Belgesi”nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://aofburo.anadolu.edu.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.


Öğrenciler sınav sonuçlarını http://aofburo.anadolu.edu.tr adresinden öğreneceklerdir.

AÖF, dönemlik-kredili sistemde Güz ve Bahar dönemi olmak üzere bir öğretim yılı, iki dönemden oluşmaktadır. Öğrenciler AÖF Güz ve Bahar dönemlerinde, AÖF ara ve dönem sonu sınavları olmak üzere her dönemde iki sınava gireceklerdir. Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)