adscode
adscode

AÖF üniversite harç ücretleri ne kadar oldu?

Açıköğretim Fakültesi’ne (AÖF) kayıt olmak isteyen öğrenciler 2015-2016 öğretim yılı için istedikleri bölümlere kayıt yaptıracaklar AÖF üniversite harç ücretleri ne kadar oldu?

AÖF üniversite harç ücretleri ne kadar oldu?
Üniversite
AÖF (Açıköğretim Fakültesi) 2015-2016 öğretim yılının başlamasına artık az bir zaman kaldı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler için kayıt tarihleri de belli oldu.

Peki öğrenciler istedikleri bölümlere hangi zaman aralığında kayıt yaptırabilecek? Kayıt yaptırırken ne kadar harç ücreti ödeyecek?

AÖF yeni kayıt tarihleri ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi için maraton başlıyor. Hem Açıköğretim’e yeni kayıt olmak isteyenler hem de mevcut kayıtlarını yenilemek isteyenler için akademik takvimini açıklayan Anadolu Üniversitesi, kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihlerini de yayınladı. Açık öğretim Fakültesi’ne ilk kez kayıt yaptıracak olan öğrenciler 31 Ağustos 2015 Pazartesi gününden başlayarak 8 Eylül 2015 Salı gününe kadar 8 günlük süre içinde okul kayıt başvurularını yapabilecek. Başvurular, internet üzerinden “kayit.anadolu.edu.tr” adresinden online olarak yapılabilecek.


AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman?

Daha önce Açıköğretim Fakültesi için kaydını yaptıran ve şu anda okulun mevcut öğrencileri olanlar da 2015-2016 öğretim yılı için kayıt yenileme işlemlerini yaptıracak. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi akademik takviminde açıklanan tarihlere göre AÖF öğrencileri 12 Ekim 2015 Pazartesi gününden başlayarak 23 Ekim 2015 Cuma gününe kadar harçlarını yatırarak kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilecek.

AÖF harç ücreti ne kadar?

Açıköğretim Fakültesi’ne kayıt yaptıracak öğrencilerin ne kadar üniversite harcı yatıracakları henüz Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanmadı. Ancak geçen yıl lisans ve önlisans programları için 205 liralık harç ücreti alındığı göz önüne alındığında, programların harç ücretlerinin bu yıl da 205 liraya yakın bir tutarda olması bekleniyor.

Milliyet

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)