adscode
adscode

Araç Takip Sistemi

Araç takip sistemleri; detaylı raporlamalar sunarak 7 gün 24 saat boyunca araçlar ve sürücüler üzerinde kontrol ve denetim sağlar.

Araç Takip Sistemi
Türkiye'den Haberler

 

 Çalınma ya da kaybolma durumunda bu sistem sayesinde aracınızın nerede olduğunu, kim tarafından kullanıldığı ya da güvende olup olmadığını kısa sürede kolaylıkla öğrenebilirsiniz. 

  

 Neden Araç Takip Sistemi Kullanılmaktadır? 

  

 Trafikteki en önemli unsurlardan biri güvenli sürüş tekniğidir. Araç takip sistemi; aşırı hız yapılmasının önüne geçerek araçların kötü kullanılmasını engeller. Oluşabilecek ani çarpmalar, kazalar ve aciliyet içeren durumlarda merkeze sinyaller gönderir. Bu sistem sayesinde araçların ani hızlanma ve yavaşlamalarının önüne geçilmiş olunur. Sürüşler trafik kurallarına uygun bir hâle getirilir. Sistem aynı zamanda trafik cezalarının da azalmasını sağlar. Yıpranmaya bağlı olarak araçlarda meydana gelen maliyeti azaltma, sistemin sürücülere sağladığı diğer artı özellikler arasında yer almaktadır. 

  

 Özellikle kurumsal şirketlerin tercih ettiği araç takip; araçların iş dışı seyahatler ile gereksiz yere fazla kilometre yapmalarının önüne geçer. Araçların yıpranma sürelerini azaltarak bakım ve onarımları konusundaki maliyeti en aza indirir. Araçların servis, bakım ve onarım gibi hizmetleri bu sistem sayesinde özel yazılımlar ile takip edilmektedir. Ayrıca sistemin kullanıcılarına sunduğu avantajlar vasıtasıyla sürücüler, varış noktalarına en kısa yoldan ve zamanında ulaşabilirler. 

  

 Henüz trafiğe girmeden kısa sürede masa başında rotalarını kolayca koordine edebilirler. Araçlarınızdaki ısı değişikliklerini sistemin sizlere sunmuş olduğu ısı takip sensörleri sayesinde kolayca takip edebilirsiniz. Böylece sorumluluğunu taşımış olduğunuz hassas gıdaları kısa sürede ve bozulmadan sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Araç takip sistemleri kullanıcıların işlerine özel farklı sensör ve çözüm yolları üretmektedir. Çalınmaya karşı üstün koruma, sistemin müşterilerine sunduğu diğer avantajlar arasında yer almaktadır. Motor durdurma özelliği sayesinde, aracınızın en son hangi noktada hareketsiz olarak bulunduğu bilgisine kolayca ulaşabilirsiniz. Bu özellik çalınma durumunda aracınızı uzaktan müdahale ile hareket edemez bir duruma getirmektedir. 

  

 Takip sistemleri, iş yeri sahiplerine zamandan tasarruf kazandırır. İş yeri sahipleri, araç takip sistemleri sayesinde sürücülerinin nerede oldukları bilgisine ulaşır. İşe başlama ve bitirme zamanları hakkında raporlar ve iş akışına kolayca erişebilirler. Böylece sürücüler ile sürekli nerede, hangi konumda olduklarına dair telefon görüşmeleri yapmaktan kurtulurlar. Bu durum da işverenlerin iş yüklerini ve maliyetlerini azaltır. Kötü araç kullanımının önüne geçerek yakıttan büyük oranda tasarruf sağlar. 

  

 Araç takip cihazları ve yazılımları sürücülerine garanti sunmaktadır. Araçlar takip sistemi ile kontrol altına alındıklarında yakıt tüketiminden %20 oranında tasarruf sağlandığı kanıtlanmıştır. Sürücüler bu sistem ile trafik kurallarına büyük ölçüde uymaya başlar. Bu sistemi kullanan firmaların, araç ve personel denetimleri 7/24 her an ellerinin altında olur. Telefon trafiğine girmeden araçlar sürekli olarak takip edilir. Günümüzde araç takip sistemleri; hem maliyetleri en aza indirmesi hem de zamandan tasarruf sağlaması açısından birçok sürücü ve kurumsal iş yeri tarafından tercih edilmektedir. 
 

 http://turuncuaractakip.com.tr/ adresinden sistem hakkında ayrıntılı bilgi alabilir, montaj işlemleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)