adscode
adscode

Arçelik Klima Kumandasında Fonksiyonel Problemleri

İklimlendirme çözümleri 21.yüzyıl dünyasında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Arçelik Klima Kumandasında Fonksiyonel Problemleri
Türkiyeden Haberler
İklimlendirme çözümleri 21.yüzyıl dünyasında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. İleri nesil teknolojik özellikleri ile yaşamın her alanında serinleme ve ısınma gereksinimlerinin son derece aktif ve etkin bir şekilde karşılanabilmesine yardımcı olan klima teknolojileri, dünyanın her yerinde hem evlerde hem ofislerde hem de diğer tüm kapalı mekanlarda farklı modelleri ile yoğun olarak kullanılıyor. Bu çerçevede de son yıllarda fazlasıyla öne plana çıkan split klima modelleri bu alanda yaygın kullanımı ile dikkatleri üzerine çekerken, yaz aylarında sıcak havaların etkisinden, kış aylarında ise soğuk havalarından olumsuz etkilerinden son derece modern standartlarda korunabilme şansı vermektedir. Bu özellikleri ile yaygın şekilde kullanılan Arçelik markalı klima modellerinde yaşanan problemlere yönelik olarak profesyonel servis hizmetleri özel Kaynarca Arçelik Servisi merkezi aracılığıyla sunuluyor.
 
Arçelik markasının tüm klima modellerine ilişkin olarak bakım uygulamaları düzenli olarak yıllık periyotlarda gerçekleştirilmesi gerekliliği bulunuyor ki bu çerçevede de profesyonel Üsküdar Arçelik Servisi merkezi teknik ekipleri tarafından büyük bir dikkat ile Arçelik markalı klimaların bakımları uygulanıyor. Aynı zamanda da Arçelik markalı klimalarda ileri nesil teknolojilere karşın zamanla ortaya çıkabilen arızalanmalarda da modern çözümler sağlarken, en sık karşılaşılan arızalardan birisi olan uzaktan kumanda ile klimanın çalıştırılması durumunda ‘Power’ ve ‘Run’ düğmelerinin yanması ve hemen sönmesi arızasında da profesyonel çözümler gerçekleştiriliyor.
 
Bu çerçevede de Çekmeköy Arçelik Servisi uzman teknik ekipleri tarafından Arçelik klima modelinde görülen bu problem için bölge genelinde hazır durumda bulunan tam donanımlı gezici servis araçları ile hızlı ve etkin şekilde müdahaleler gerçekleştiriliyor. Arçelik Servisinin teknik ekipleri tarafından sırasıyla uygulanan testlerle arıza tespiti kısa sürede gerçekleştirilerek, onarım uygulamaları yerinde veya merkezde gerçekleştirilmektedir.  Bu kapsamda sırasıyla besleme geriliminin istenen voltaj aralığında olup, olmadığı kontrolü yapılır. Daha sonra ise kart üzerinde bulunan C1 kondansatörünün arızalı olup, olmadı test edilir ve kart üzerinde bulunan diğer elemanlarda da kontrol gerçekleştirilerek, besleme geriliminde ‘220 V (AC) +10’ ayar düzeyinde bulunması zorunlu olduğundan voltaj regülatörü kullanımı ile bu aralığa getirilmesi sağlanır. Arıza diğer parçalardan kaynaklı ise bu parçalarda orijinal yedekleriyle değişim uygulanır.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)