adscode
adscode

ARI YAZ OKULU ÇEYREK ASIRA KOŞUYOR

Ankara’da yaz okulu geleneğini 1996 yılından itibaren sürdüren Arı Yaz Okulu öğrencilere 24. yaz okulu deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

ARI YAZ OKULU ÇEYREK ASIRA KOŞUYOR
Okullardan Haberler

Ankara’da yaz okulu geleneğini 1996 yılından itibaren sürdüren ve öğrencilere 24. yaz okulu deneyimi yaşatmaya hazırlanan Arı Yaz Okulu, bu yıl da Arı Okulları'nın uzman eğitici ve antrenör kadrosu rehberliğinde 7-11 yaş arası tüm öğrencilerin eğlenirken öğrenmelerine ve sosyal becerilerini geliştirmelerine katkı sunmayı amaçlıyor.

Arı Yaz Okulu Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmeye göre, hafta içi 08.30 - 17.00 saatleri arasında Arı Okulları Eğitim Yerleşkesi içinde gerçekleştirilecek etkinliklerde öğrenciler belirlenen programda yaşlarına göre gruplandırılacak. Öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkı sunmanın amaçlandığı belirtilen Arı Yaz Okulunda sportif, sanatsal, kültürel ve akademik nitelikli etkinlikler haftanın belirli günlerinde düzenli ve dönüşümlü olarak yürütülecek.

Öğrenciler, kendi yaş gruplarında günü, öğretmenler rehberliğinde tamamlayacaklar

Haftalık etkinlik programları farklı yaş gruplarının aynı ortamlarda ve aynı zaman dilimi içinde bir araya gelmeyeceği biçimde düzenlenip uygulandığı Arı Yaz Okulunda, uzman eğitici ve antrenörler rehberliğinde yapılan etkinlikler ile birlikte öğrencilerin gruplardan sorumlu olan öğretmenler gözetiminde günü tamamlayacakları belirtildi.

Öğrenciler 20’ye yakın etkinliğe katılacaklar

Öğrencilerin tüm akademik, sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikleri için eğlenme ve öğrenme ortamlarına sahip Arı Okullarının modern eğitim yerleşkesinde 7 - 10 yaş grubu öğrencileri, yüzme, tenis, basketbol, futbol, okçuluk, voleybol, binicilik, bisiklet eğitimi, badminton, step, masa tenisi branşlarında sportif etkinliklerine katılırken Kinect Brain Games, Digital Bees, Bee a Cook, Bee a Singer, yaratıcı sanatlar ve dönem sonu partileri ile kültürel, sanatsal etkinlikler gerçekleştirileceğine bilgilendirmede yer verildi.

 

11 yaş grubuna özel Microsoft sertifikalı Kodlama Eğitimi Olanağı

 

Arı Yaz Okulu 11 yaş grubu öğrencileri ise bu etkinliklerde yer almanın yanı sıra Microsoft sertifikalı Kodlama Eğitimi olanağından yararlanacak. Arı Yaz Okulunda öğrencilere, gelişme çağında olan ve spor yapan çocukların günlük kalori ve besin öğesi gereksinimleri göz önüne alınarak, hijyen kurallarına uygun olarak Arı Okullarının tesislerinde hazırlanan zengin sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı menüleriyle beslenme olanağı sunulacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)