adscode
adscode

Arzu Kalaylı: Eğitim Ajansı tercih döneminde zirvede

Eğitim Ajansı Reklam Koordinatörü Arzu Kalaylı, tercih döneminde büyük bir kitleye ulaşan Eğitim Ajansı hakkında bilgiler verirken; Neden Dijital Reklam?, Neden Şimdi?, Neden Eğitim Ajansı? sorularına…

Arzu Kalaylı: Eğitim Ajansı tercih döneminde zirvede
Eğitim

Neden Dijital?

Çünkü, dijital reklamda performans ölçülebiliyor. Tercih döneminde üniversiteler, dijital reklam sayesinde; banner reklamlarını kaç öğrencinin ya da velinin gördüğünü, bunun sonucunda siteyi kaç kişinin ziyaret ettiğini, kaç sayfa gezdiklerini, sitede ne kadar kaldıklarını çok kolay bir biçimde görüp, çeşitli filtrelemeler ve hedef doğrultusunda performansını ölçebiliyorlar.

Dijital reklam, diğer reklam modellerine göre düşük maliyetli. Üniversitelerin çoğu bunun farkında ve bu sene reklam bütçelerinin neredeyse %90'a yakınını dijital platformlara reklam vererek harcıyor. Daha ekonomik, daha çok insana doğru ve net bir şekilde ulaşabiliyor. Hızlı hazırlanabilmesi, hızlı bir şekilde yayına sokulabilmesi ve reklamda bir değişiklik yapılmak istendiğinde çok hızlı bir şekilde değişim yapılabilmesi de esneklik dahilinde, sürece ve süreye bir avantaj getiriyor.

Neden Şimdi?

Eğitim reklamlarında genelde 6 aylık bir reklam verme süreci işliyor. Nisan-Eylül ayları arasında turizimcilerin tabiri ile yüksek sezon yaşanıyor. Kayıtlarda, tercih sürecinde ve öncesinde üniversitelerin ve eğitim kurumlarının tanıtım yarışı hızlı bir şekilde yaşanıyor. Özellikle de şimdi dediğimiz "tercih dönemi"  reklam vermek için artık en vurucu an demek. Son viraj da ek kontenjan dönemi.

Biz "egitimajansi.com" olarak yaklaşık on yıldır dijitaldeyiz. Neredeyse çalışmadığımız eğitim kurumu kalmadı, özellikle vakıf üniversiteleri. Mutlaka tüm eğitim kurumları ile bilgi akışı, haber yayını, proje, reklam, tanıtım alanında bir dönem çalışırız.

Tercih döneminde inanılmaz yoğunluk yaşamaktayız. Bunun nedeni sadece TERCİH DÖNEMİ zamanında reklam vermek. Aslında benim tüm eğitim kurumlarının kurumsal iletişimcileri ile tanışıklığım var, kendilerine uzun vadeli çalışmalarının, daha kalıcı, uzun soluklu çalışmanın daha geri dönüşü yüksek ve bütçesinin de bir o kadar ekonomik olduğunu her defasında söylüyorum. Yavaş yavaş uzun soluklu reklamların tercih edilmeye başlandığını da görüyorum.

Neden Eğitim Ajansı?

www.egitimajansi.comeğitimin duayeni, Türkiye'de eğitime yön veren gazeteci, yazar Abbas Güçlü'nün güncel yazıları ve açıklamalarının yer aldığı, son dakika eğitim ve öğretimle ilgili doğru bilgilerin yayınlandığı tek ve en büyük eğitim ve gençlik platformu olarak, eğitim mecraları zirvede yer alıyor. Eğitim video platformu olan diğer sitemiz www.edutr.com'da da üniversitelerin video, reklam filmi, tanıtım filmi reklamlarına da yer veriyoruz. Tercih edilme sebebimiz eğitim reklamları için doğru adres olmamız. En hızlı şekilde geri dönüş alınabiliyor olması. Sitemize doğrudan eğitim alanında araştırma yapan, bilgi edinmeye çalışan kişiler girdiği için reklam veren, doğrudan hedef kitleye ulaşmış oluyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)