adscode
adscode

ASUS ZenFone Blog Türkçe Fan Sitesi ​

ASUS ZenFone Blog Türkçe Fan Sitesi, Türkiye’nin bugüne kadar kurulan tek destek sitesidir. İçerisinde ilk başlayanlara verilen derslerden, geliştiricilere verilen sağlam kaynaklara kadar her çeşit ZenFone…

ASUS ZenFone Blog Türkçe Fan Sitesi ​
Türkiye'den Haberler
ASUS ZenFone Blog Türkçe Fan Sitesi, Türkiye’nin bugüne kadar kurulan tek destek sitesidir. İçerisinde ilk başlayanlara verilen derslerden, geliştiricilere verilen sağlam kaynaklara kadar her çeşit ZenFone içeriği mevcuttur.

ASUS ZenFone Sahiplerinin Eksiksiz Dayanağı

ASUS ZenFone sahiplerinin neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen makalelerin yanı sıra, neredeyse her kullanıcıyla birebir iletişim kurulmasıyla diğer tüm destek sitelerinden ayrılmaktadır.
ZenFone kullanıcıları önemli haberlere ulaşırken, telefonları üzerlerinde yapabilecekleri geliştirmelerden de haberdar oluyorlar. Kısıtlı bilgisayar bilgisine sahip kullanıcıların bile anlayabileceği basitlikte anlatımlarla zenginleştirilen ZenFoneAsus.com da, kullanıcılar ne yaptıklarını bilerek hareket etmektedirler.

ASUS ZenFone duyuruları, güncellemeler, romlar, root rehberleri, modifikasyonlar, nasıl yapılır anlatımları sitenin içeriklerini oluşturmaktadır.

ASUS ZenFone 5 Dönemi

Bu yıl ki amiral gemisi hepimizin bir yerlerden duyduğu, Dünya Mobil Kongresi 2018’de tanıtılan ASUS ZenFone 5, hemen herkesin dikkatini çekti. ASUS ilk serilerden sonra yaptığı hataları bırakıp tekrar eski heyecanına geri dönmek istiyor. Bu yüzden ZenFone 5, sıradan bir amiral gemisinden çok yeni bir amaca hizmet ediyor. Yani ZenFone 5, ASUS’un eski günlere dönme amacını taşıyor.
Eski ZenFone 5 dönemi, kesinlikle ASUS için parlak bir dönem oldu. Belki kasasına çok bir şey katamadı ancak adını mobil dünyada da duyurmayı başardı. O dönemdeki orta seviye telefonlarla kesinlikle dönemin en çok satan firması olmayı başardı.

Peki bu yıl gerçekten ASUS’un hedeflediği geri dönüş olacak mı? Bekleyip göreceğiz. Bu ASUS’un izleyeceği politikalara bağlı.

Yeni Kral: ASUS ZenFone 5Z
Bu yılın kuşkusuz en çok merak edilen akıllı telefonu ASUS ZenFone 5Z oldu. Her yönden fazlasıyla güçlendirilen bu akıllı telefon, gelen son haberlere göre testlerde de sınır tanımamış.
ZenFone 5Z, özellikle AnTuTu Benchmark testinde tüm rakiplerini saf dışı bırakmayı başarmış. Bunu içerdiği Snapdragon 845 çipsetiyle açıklamak yetersiz kalır. Aynı çipsete sahip telefonları da geçmeyi başardığına göre başarının sebebini başka yerlerde aramak gerekir. Mesela çipseti verimli kullanabilen yazılıma odaklanırsak, sebebini daha iyi tespit edebiliriz.
ASUS, ZenUI adını verdiği Android arayüzünü her dönem yeniliyor. Bu döndem dördüncü versiyonuna geçirdiği ZenUI, ZenFone 5Z’de kullanmış. Öyle görünüyor ki bu yazılım rakip tanımayan bir sisteme dönüşmüş durumda. Bu yüzden performans manasında da kimseye göz açtırmıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)