adscode
adscode

Atatürk Üniversitesi'nde dış politika tartışılacak

​Atatürk Üniversitesi'nde Salı günü başlayacak "Türk Dış Politikasında Güncel Gelişmeler" konulu kongreye 21 farklı üniversiteden 100'ün üzerinde öğrenci katılacak.

Atatürk Üniversitesi'nde dış politika tartışılacak
Eğitim
Kongre'nin açılışını Başbakanlık Başdanışmanı Dr. Savaş Şafak Barkçin ve Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Metin Hülagü yapacak.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi ve Atatürk Üniversitesi AB Dokümantasyon Merkezi'nin Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüyle birlikte düzenlediği III. Uluslararası İlişkiler Kongresi 29 Nisan Salı günü 10.00'da Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Mavi Salon'da başlayacak. Kongre'nin açılışını Başbakanlık Başdanışmanı Dr. Savaş Şafak Barkçin ve Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Metin Hülagü yapacak.

İki gün sürecek Kongre'de 21 farklı üniversiteden lisans ve lisansüstü eğitim gören 100'ün üzerinde öğrenci Türk Dış Politikasını çeşitli yönlerden analiz edecek. Kongre ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sait Dilek üçüncüsü düzenledikleri Kongre vesilesiyle Türk Dış Politikası ile ilgilenen üniversite gençliğinin konuyla alakalı görüşlerini kamuoyu ile paylaşmayı, Türk Dış Politikası ile akademik düzeyde ilgilenen kişilerin birbirleriyle irtibat kurmalarını sağlayarak bu alanda ileride yapılacak derinlikli çalışmalar için zemin oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)