adscode
adscode

Avcılar’da Çocuk Festivali: Hedef 30 Bin Çocuk

Avcılar Belediyesi’nin yarıyıl tatili için hazırladığı ‘Çocuk Festivali’ Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde başladı.

Avcılar’da Çocuk Festivali: Hedef 30 Bin Çocuk
Etkinlikler
Avcılar Belediyesi’nin yarıyıl tatili için hazırladığı ‘Çocuk Festivali’ Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde başladı. Geçen yıl 23 Bin ziyaretçinin geldiği “Çocuk Festivali”nde bu yıl 30 bin çocuğun katılması hedefleniyor.

Çocuk Festivali’nin İlk Günü Büyük İlgi Gördü
Sosyal Belediyeciliğin standartlarından olan “Çocuk Dostu Belediyecilik” anlayışıyla hizmetlerine devam eden Avcılar Belediyesi tarafından eğitim-öğretime kısa bir ara veren öğrenciler için hazırlanan ‘Çocuk Festivali” başladı. Çocukların yorgunluklarını eğlenerek atacakları “Çocuk Festivali”nin ilk günü büyük ilgi görürken çocuklar gönüllerince eğlendiler. 7 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan Çocuk Festivali’nde çocuklar tatilin tadını doyasıya yaşayacaklar. Çocuk festivalinde etkinlikler ve ikramların tamamı ücretsiz olarak çocuklara sunuluyor.

Çocukların karne sevincini, keyifli bir festivalle pekiştirmek istedikleri dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Çocuklarımızın yarıyıl tatilini mutlu ve eğelenerek geçirmelerini istedik. Yarıyıl tatiline giren öğrencilerimiz için düzenlediğimiz ‘Çocuk Festivali’nde çocuklarımız yorgunluklarını birbirinden güzel çeşitli etkinlerle eğlenerek atma fırsatı bulacaklar. Hem bugünümüz hem de yarınımız olan çocuklarımızın güçlü, özgür ve erdemli bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Çocuk Dostu bir belediye olarak çalışmalarımız bu yönde devam edecektir. Tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi. 

Velilere de bir öneride bulunan Başkan Dr. Toprak, her ailenin çocuklarına bir enstrüman çalmalarını bir sanat dalı ile uğraşmalarını veya en az bir spor dalıyla ilgilenmeleri yönünde teşvik etmeleri gerektiğini bununda sağlıklı nesiller olma yolunda atılan önemli bir adım olduğunu belirterek, cinsiyet eşitliği temellerinde Avcılar’da çocuklarımız sevgiyle büyürken, aynı zamanda da çocuklarımız sanatın ve bilimin ışığında ilerliyorlar dedi.

Festival 7 Şubat’a Kadar Devam Edecek
Avcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği “Çocuk Festivali” 7 Şubat tarihine kadar devam edecek. Sinema, tiyatro oyunları, bilim parkı, planetaryum, deneyler, sürpriz ikramlar ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı festivalde çocuklar hem tatillerini keyifli geçirecek hem de sanatla iç içe çeşitli aktiviteler yapacaklar. Her gün 10:00-16:30 saatleri arasında Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerden çocuklar ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Yoğun ilgi gören “Çocuk Festivali”nin ilk gününde veliler çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağladığı için Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a teşekkür ettiler. Çeşitli etkinliklerle eğlenen çocuklar, ikram edilen mısır ve pamuk şeker ile günü tatlı noktaladı.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)