adscode
adscode

Avrupa Koçluk ve Mentorluk Konseyi’nden BİLGİ Öğrencilerine Koçluk-Mentorluk Eğitimi

​ Avrupa’nın dört bir yanında Koçluk ve Mentorluk alanında başarılı uygulamaları teşvik amacıyla kurulan Avrupa Koçluk ve Mentorluk Konseyi (EMCC), İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine Koçluk-Mentorluk…

Avrupa Koçluk ve Mentorluk Konseyi’nden BİLGİ Öğrencilerine Koçluk-Mentorluk Eğitimi
Eğitim
İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Avrupa Koçluk ve Mentorluk Konseyi Türkiye’nin işbirliği ile BİLGİ İşletme Bölümü son sınıf öğrencileri “Sosyal Girişimcilik Projeleri” dersi kapsamında Koçluk-Mentorluk eğitimi aldı.

Öğrenciler, eğitim sürecinde iş yaşamında çok kritik olan aktif dinleme ve sorgulama becerilerini geliştirdi. Öte yandan üniversiteye yeni başlayan arkadaşlarına da mentorluk yaparak deneyim kazandılar.

Eğitime katılan İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi Mehmet Keskin, “Her eğitmenden yeni şeyler öğrendik. Bu eğitimlerin en güzel yanıydı. Ders kendimi tanımamda yardımcı oldu ve içimde olduğunu bilmediğim ya da benim için önemli olmadığını sandığım bazı değerleri ortaya çıkardı. Dinleme ve gözlemleme yeteneğimi geliştirdi. Farkındalık bu ders için ve benim için çok özel bir kelime oldu. Farkındalık kazanmayı öğrendim” diye belirtti. Öğrencilerden Deniz Ağırkol ise “İnsanlara karşı önyargılı olmamayı öğrendim. Derler bana kendimi daha yakından tanıma fırsatı sundu” dedi.

18 öğrenci programı başarıyla tamamlayarak EMCC Türkiye’nin katılım belgesini almaya hak kazandı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)