adscode
adscode

Barış İçin Müzik: Müziğin Birleştirici Gücü

Enka Okulları Interact Kulübü geleneksel hale gelen konserlerinin dördüncüsünü Barış İçin Müzik Vakfı yararına düzenledi.

Barış İçin Müzik: Müziğin Birleştirici Gücü
Okullardan Haberler
18 Ocak Çarşamba akşamı Enka Okulları İbrahim Betil Oditoryumu’nda gerçekleşen konserde Enka müzik öğretmenleri ve öğrencileri ile Barış İçin Müzik Vakfı Yaylı Topluluğu izleyenlere müzik şöleni yaşattılar.

Açılış konuşmasında geçmiş konserlerin gelirleri ile yaptıkları anlamlı projelerden bahseden 2017-2018 Enka Interact Kulübü Başkanı Defne Karabatur, gecenin geliri ile Barış İçin Müzik Vakfı’ndaki yetenekli gençlere enstrüman temin edeceklerini duyurdu. Başarılı çalışmalarından dolayı Uluslararası Rotary Interact Başkanlık Takdirnamesi (Presidential Citation) almaya layık görülen Enka Interact Kulübü adına ödülü, sponsorları Yeniköy Rotary Kulübü Dönem Başkanı Gülden Köprülü’den teslim alan Defne Karabatur destekleri için seyircilere, okul yönetimine ve Rotary ailesine teşekkür etti.

Daha iyi bir dünyanın mümkün olduğuna, dünyada barışın zorunluluğuna, sanatın iyileştirici gücüne ve fırsat eşitliği yaratmanın gerekliliğine inanan Barış İçin Müzik Vakfı ve Enka Interact Kulübü üyesi liseli gençlerin ortak amaçları doğrultusunda böyle anlamlı bir projede birleşerek harika bir müzik şöleni sunmaları izleyenlerin alkışlarını topladı.

Bilet gelirleri ile temin edilen enstrümanlar ileriki bir tarihte Barış İçin Müzik Vakfı’na teslim edilecek ve birçok yetenekli gencin müziğin birleştirici gücü ile buluşmasına destek olacak.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)