adscode
adscode

Bayram öncesi trafik çilesi başladı

​Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, TEM Otoyolu Bolu Gerede ve Yeniçağa gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yoğunluk sonucu 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

Bayram öncesi trafik çilesi başladı
Türkiye'den Haberler
Pazartesi günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde, tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyenler şimdiden yollara düştü.

Gece yola çıkan çok sayıda araç sürücüsü nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde yoğunluk yaşandı; özellikle de Çağlayan mevkiinde trafik durma noktasına geldi. Edirne istikametinde ise bir herhangi bir yoğunluk yaşanmadı.

"YOLA ERKEN ÇIKTIK''

Uzun süredir trafikte olduğunu belirten bir sürücü, "Sivas'a gidiyoruz. Yola erken çıktık; trafiğe takılmayalım diye. Ama uzun 

süredir trafikteyiz" şeklinde konuştu.

"2 SAATTİR TRAFİKTEYİZ"

Başka bir araç sürücüsü ise, "Yola erken çıktık. Batman'a gidiyoruz. Belki trafik olmaz dedik; ama 2 saattir trafikteyiz" dedi.

GEREDE GİŞELERİNDE 10 KM'Yİ BULAN KUYRUKLAR OLUŞTU

Ramazan Bayramı için erkenden yola çıkanlar TEM Gerede ve Yeniçağa gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Karadeniz ile bağlantıyı sağlayan Gerede gişelerinin önünde 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. Trafik ekipleri Gerede gişelerinin önündeki yoğunluğu azaltmak için araçları Gerede gişelerinden önceki Yeniçağa gişelerine yönlendirdi. Yeniçağa gişelerinin önünde de 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşurken zaman zaman meydana gelen trafik kazaları da ulaşımı etkiledi. Trafik ekipleri maddi hasarlı kazalar nedeniyle araçların yoldan kaldırılmasını sağlayarak yolda bekleyen araçları gişelere doğru yönlendirdi.

Trafik yetkilileri TEM Otoyolu’nda yaşanan yoğunluğun hafta sonuna kadar devam etmesinin beklendiğini bildirdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)