adscode
adscode

Belediye Başkanından 5 yıldızlı karne hediyesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 754 okul birincisini 5 yıldızlı tatil ile ödüllendirdi. Türkiye’de bir ilk olan proje, Antalya’daki 5 yıldızlı otellerin desteği ile gerçekleştirildi.…

Belediye Başkanından 5 yıldızlı karne hediyesi
Eğitim
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesi bu yıl da devam etti. 2 bin 260 kişiyi tatile çıkartan projede Türkiye’nin en şanslı öğrencileri, sömestr tatillerinde 3 gün boyunca konforlu bir tatilin tadını çıkartma imkanı buluyor. 
Öğrencileri başarıya motive etmek, çalışma azimlerini artırmak ve teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen projede, okul birincileri ile birlikte başarılarında en büyük pay sahibi olan aileler de tatille ödüllendirilmiş oluyor. Proje için Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve otel işletmecileri bir araya gelerek örnek bir işbirliğine imza attı. AKTOB ve ALTİD’e bağlı 21 lüks otel projenin içinde yer aldı.
Aileler de ödüllendirildi
“Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesi için Muratpaşa Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu’nda tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Esat Göyük, Antalya Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke katıldı. Ailesiyle birlikte 3 günlük tatil hediyesi kazanan Ecenur Soybelli “Çok mutluyum Menderes Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ödül gerçekten çok anlamlı. Emeğimin karşılığını aldığımı düşünüyorum” dedi. Kızlarının başarısıyla ilk kez ailecek tatil yapma imkanı bulacaklarını belirten baba Sadık Soybelli, “Kızımız bize böyle bir gurur yaşattığı için çok mutluyuz. Rabbim her anne babaya çocuklarıyla gururlanmayı nasip etsin” diye konuştu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)