adscode
adscode

Beyaz perdede komedi zamanı

Yapımcı ve yönetmenler, havaların soğumaya başladığı şu günlerde sinemaseverler için çok sayıda komedi filmi hazırladı.

Beyaz perdede komedi zamanı
Kültür Sanat
Yapımcı ve yönetmenler, havaların soğumaya başladığı şu günlerde sinemaseverler için çok sayıda komedi filmi hazırladı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, kimi devam filmi olan kimi de ilk kez görücüye çıkacak yapımlar arasında Cem Yılmaz'ın bazı eleştirmenlerce eski Türk filmleri tadında bulduğu "Pek Yakında", Murat Boz'un da rol aldığı "Hadi İnşallah" ve devam filmi "Sabit Kanca" bulunuyor.

Gişede, Şahan Gökbakar'ın 7 milyon izleyici sınırını aşan "Recep İvedik 4"ün rekorunu zorlaması beklenen, Cem Yılmaz'ın başrolünde oynadığı "Pek Yakında" beyaz perdeyle buluştuğu 2 Ekim'den bu yana 60 binden fazla seyirciye ulaştı. Cem Yılmaz'a daha ilk haftasını doldurmadan gişede yarım milyondan fazla hasılat getiren filmde, eski bir figüran olan korsan DVD satıcısı Zafer'in karısının ayrılma kararıyla başlayan yönetmenlik hikayesi anlatılıyor. Yapımda Yılmaz'a Özkan Uğur, Ozan Güven ve Tülin Özen eşlik ediyor.

Şipşak Anadolu
Şenel Aldı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu "Şipşak Anadolu", Karadeniz'de geçiyor. Kadroda Cengiz Küçükayvaz ve Levent İnanır da yer alıyor. Yapımda, fotoğrafçı Kadir'in hayallerini gerçekleştirmek için verdiği mücadele konu ediliyor.

Komedi türündeki "Böcek"in yönetmenliğini Bora Tekay gerçekleştiriyor. Yapımda, sevdiği kızla evlenebilmek için yönetmenlik yolculuğuna çıkan Bora ve Haluk'un hikayesi anlatılıyor.
"Seni Seviyorum Adamım" da gelecek ay vizyona girecek. Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın üstlendiği romantik komedi türündeki filmde başrolleri Gizem Karaca ve Barış Kılıç paylaşırken onlara kadroda, Asuman Dabak, Ayşen Gruda, Serhat Özcan, Orçun Kaptan ve Yıldız Kültür eşlik ediyor.

Sabit Kanca 2
Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak "Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı", yönetmenliğini yine Murat Şeker'in üstlendiği serinin üçüncü filmi. Yapımda, başroldeki karakterlerden Del Piero Hikmet'in öyküsü geçen bölümde kaldığı yerden devam ediyor. Devam filminin başrollerini ilk iki filmde de olduğu gibi Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu üstleniyor. Senaryo ise Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi imzasını taşıyor.

"Sabit Kanca 2", ay sonunda gösterime girecek. İlk filmi 2013'te seyirciyle bir araya gelen ve Sabit Kanca karakterinin internetteki hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandığı filmin devamı. İsmail Baki'nin başrolde yer aldığı yapımda, ilk filmde sevdiği kadın Hande'ye bir türlü kavuşamayan Sabit Kanca, ikinci filmde de gönül meselelerine derman arıyor.

Oflu Hoca'nın Şifresi
Kasım'da beyaz perdeye gelecek bir diğer yapım "Olur Olur", Kerem Çakıroğlu'nun yönetmenliğinde çekildi. Filmin oyuncuları arasında Alper Kul, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu, Yılmaz Gruda, Ayça Varlıer ve Ali Kobanbay yer alıyor.

Ay sonunda seyirciyle buluşacak "Oflu Hoca'nın Şifresi"nde yönetmenliği, Sümela'nın Şifresi filmine imza atan Adem Kılıç yapıyor. Filmde, yerel bir futbol takımı olan Doğanspor'un yeni başkanlık seçimleri için iki aday arasında gelişen rekabet konu ediliyor. Çetin Altay ve Ahmet Varlı'nın başrolleri paylaştığı filmde ikiliye Didem Balçın, Köksal Engür ve Tarık Papuççuoğlu eşlik ediyor.

Hadi İnşallah
Gelecek ay izleyicinin karşısına çıkacak "Hadi İnşallah"ın yönetmenlik koltuğu Ali Taner Baltacı'ya emanet. Filmde, Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman, Cezmi Baskın, Hülya Gülşen Irmak, İdil Dizdar ve Aydın Taş da rol alıyor. Dört yılını geçirdiği Ankara'dan erkek arkadaşını kaybederek İzmir'e ailesinin yanına dönen PuCCa'nın yaşadıklarının anlatıldığı filmde Murat Boz ve Büşra Pekin başrolleri paylaşıyor.
 Yönetmenliğini Tolga Baş'ın üstlendiği "Delisin Delisin", akıl hastalıkları hastanesinde kalan üç yakın arkadaşın maceralarını ele alıyor. Filmde Çetin Altay, Turgut Tuncalp ve Ender Gülçiçek oynuyor.
Eyyvah Eyvah serisi, Berlin Kaplanı gibi yapımlara imza atan Hakan Algül'ün yönetmenliğini yaptığı "Deliha"da başrolde Gupse Özay sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Çekimleri Şirince'de yapılan filmin gelecek ay vizyona girmesi planlanıyor.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)