adscode
adscode

​Bilfen Okulları

​Bilfen Okulları hakkında bilgiler;

​Bilfen Okulları
Özel Okullar

Kurucusu: Osman Öztürk
Kuruluş Yılı: 1988
Kampüs sayısı: İstanbul, Gebze, Ankara, Antalya, Bursa ve Kayseri’de toplam 28 anaokulu, 12 ilkokul, 11 ortaokul ve 9 lise bulunuyor.
Öğrenci sayısı: Yaklaşık 8 bin.
Eğitim dili: Türkçe
Yabancı dil olanakları: Birinci yabancı dil İngilizce, tüm öğrenciler için zorunlu olup ikinci yabancı dil seçenekleri arasında Almanca, Fransızca ve İspanyolca bulunmakta.
Burs olanakları: Ortaokuldan itibaren Bilfen Giriş Sınavı'nda ilk üçe giren öğrencilere değişen oranlarda burs sağlanmakta. Ayrıca okul bünyesinde kurulan BAYEM derneği vasıtasıyla her yıl başarılı ancak ekonomik imkanları kısıtlı kimsesiz veya yetim öğrencilere eğitim bursu verilmekte.
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranı: Bilfen Anadolu ve Fen Liselerimiz Türkiye’nin seçkin üniversitelerine öğrenci yerleştirmekte. Her sene yüzde 98-100 arasında yerleştirme oranı bulunan liselerimiz yurtdışında da seçkin üniversitelere öğrenci yetiştiriyor.
Ücreti: Anaokulu 13.080 TL–17.880 TL; İlköğretim 25.000 TL–34.400 TL; Lise 34.400 TL.
Neden sizi seçsinler? Eğitimden kazandığını sadece eğitime yatıran bir okul olması nedeniyle Bilfen Eğitim Kurumları'nı tercih edebilirsiniz. Öğrencilerin öğrenme stillerine göre şekillendirdiği eğitim anlayışıyla, öğrenemeyecek çocuk yoktur diyen Bilfen, bu bakış açısıyla öğrencilerini akademik ve sosyal açıdan tam donanımlı bireyler olarak yetiştirir. 





 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)