adscode
adscode

BİLFEN'den 62 Türkiye Birincisi!

TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE 62 BİLFENLİ ÖĞRENCİ !BİLFEN’DEN 62 TÜRKİYE BİRİNCİSİ!

BİLFEN'den 62 Türkiye Birincisi!
Özel Okullar

2015 TEOG sonuçlarına göre başarının adresi yine Bilfen oldu. Bu yıl 8.sınıflarından 765 mezun veren Bilfen Ortaokullarının, TEOG-1 ve TEOG-2’de 6 dersten 240 sorunun tamamını doğru yanıtlayan ve 6, 7, 8.sınıf Yıl Sonu Başarı puanları tam olan 62 öğrencisi Türkiye zirvesine adlarını yazdırarak birinciliği paylaştılar.

Yıllardır Türkiye derecelerini kimseye bırakmayan Bilfen Okulları; geçen sene de TEOG-1 ve TEOG- 2'deki tüm soruları doğru yanıtlayan 78 öğrencisi ile sınava damgasını vurmuş, çıkardığı 2 Türkiye birincisi ile başarısını kanıtlamıştı.

Bilfen İlköğretim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Nurşen KAYATÜRK: "Başarımızın tesadüf olmadığını bu seneki TEOG sonuçlarımız ile bir kez daha kanıtlamış olduk. TEOG-1 ve TEOG-2'de 6 dersten toplam 240 sorunun tamamını doğru yanıtlayan öğrenci sayımız 81’dir.Bu öğrencilerimizden 6, 7 ve 8'inci sınıf Yıl Sonu Başarı Puanları 100 olduğu için de 500 tam puan alan ve Türkiye zirvesine adını yazdıran 62 öğrencimiz var. TEOG-1’de genel başarı ortalamamız % 97.93 iken TEOG-2’de genel başarı ortalamamız %97.60. Bu yıl da öğrencilerimiz bu başarıya okulda aldıkları akademik eğitimin kalitesi ve devamlılığı ile ulaştılar. Eğitim sistemimizi her bir öğrencimizin öğrenme stilini göz önünde bulundurarak belirliyor ve bu sistemi gerek eğitim teknolojileri gerekse öğrencilerimizi motive edici sosyal aktiviteler ile destekliyoruz. Bugün Türkiye’nin en seçkin liselerine öğrenci yerleştiriyor olmaktan gurur duyuyoruz.’’ dedi.

Bilfenli Türkiye Birincisi İkizler!

62 Türkiye 1.si çıkararak bir ilke imza atan Bilfen’de başka bir ilk de aynı okulda öğrenim gören ikizlerin 62 Bilfenli arasında yerlerini alarak Türkiye birinciliğine adlarını aynı anda yazdırmaları ile yaşandı. Bilfen Ortaokulları genelinde büyük bir başarı yakalayan Bilfenli öğrenciler, yapılan törende bir araya gelerek mutluluklarını aileleri ve öğretmenleri ile paylaştılar.

TEOG’da Türkiye Derecesi Yapan 62 Öğrenci!

Yeni bir rekora imza atan 62 Türkiye birincisi, Bilfen’de başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı. Başarılarının sırrını anlatan öğrenciler; dersi derste dinlediklerini, öğretmenleri ve idarecilerinden sürekli destek aldıklarını, e-Etüt Uygulamaları, Evdeki Öğretmen ve Bilfen Eğitim Portalı sayesinde öğrenmenin okul duvarlarını aşarak evlerine kadar ulaştığını belirttiler. Sınava çalışırken asla sosyal hayattan da kopmadıklarını belirten Bilfenli öğrenciler okul içinde sağlanan sosyal aktiviteler ile de sınav stresinden uzak kalmayı başardılar.

TEOG sonrası tercih dönemi başladı…

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı(TEOG)sonuçları, 2. Dönem sınavdaki bir İngilizce sorusunun iptal edilmesi ile son bulan mahkeme kararının beklenmesi sürecinde 29 Haziran 2015 tarihinde açıklanabildi. Bilfenli 62 öğrenci; tüm sorulara doğru yanıt vererek aynı zamanda 6, 7 ve 8'inci sınıf Yıl Sonu Başarı Puanları da 100 olduğu için 500 tam puan almış oldu. 29 Haziran’da başlayan Özel Okullar Kayıt Kabul Dönemi, Bakanlığın verdiği ek süre ile 10 Temmuz’da, Merkezi Yerleştirme Dönemi ise 6-16 Temmuz 2015 tarihleri arasında tercih dönemi ile başlayıp 14 Ağustos 2015 tarihinde yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile son bulacak.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)