adscode
adscode

Bilgisayar oyunları yüzde 635’le rekor kırdı

Açık pazar iş modeliyle  KOBİ’lerin kalkınmasına ve dijital ekonomiye dâhil olmalarına imkân veren n11.com, yaklaşan yaz döneminin en popüler ürünlerini açıkladı.

Bilgisayar oyunları yüzde 635’le rekor kırdı
Türkiye'den Haberler

Açık pazar iş modeliyle KOBİ’lerin kalkınmasına ve dijital ekonomiye dâhil olmalarına imkân veren n11.comyaklaşan yaz döneminin en popüler ürünlerini açıkladıVerilere göre oyun satışları yaza girerken yüzde 635’e varan oranda artıyor. 

 

2015 yılını 38 bin 500 kayıtlı mağaza, 27 milyon kayıtlı ürün,  6 milyona yakın üye ve toplamda 400 milyon ziyaret sayısı ile tamamlayan n11.com, yaza girerken satışı en çok artan ürünleri açıkladı. n11.com’un paylaştığı veriler Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarıyla ilgili önemli veriler içerirken, verilere göre yaz döneminde en çok satılan ürünler diğer sezonlara göre değişkenlik gösteriyor.  

 

Özellikle karne ve ardından gelen uzun tatil dönemi, çocuklar için bol bol oyun anlamına geliyor. Oyun satışları yaza girerken yüzde 635’e varan oranda artıyor. Bunun yanı sıra çocuklar yaz tatilinde gittikleri her yerde internet ve oyundan kopmak istemiyor. Bu da tablet satışlarına yüzde 46, modem ve ağ ürünleri satışına yüzde 27 artış olarak yansıyor. Bisiklet satışlarındaki artış yine bu dönemde yüzde 81’e varıyor. 
 

Keşfedilecek ne varsa blog11’de 
 

Moda, güzellik, dekorasyon, anne-çocuk, yaşam-tatil, fitness-outdoor, teknoloji ve otomobile dair keşfedilecek ne varsa blog11’de keşfedilmeyi bekliyor. blog11, düzenli güncellenen kategori haberleri ile sezon giyim trendlerinden, makyajda en son ürünlere, ev dekorasyonu tüyolarından gidilebilecek tatil noktalarına kadar birçok konuda yaşamın nabzını tutuyor. ( http://blog.n11.com/ )  


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)