adscode
adscode

Bitcoin başarısızlığa mahkum

Son beş yıldır Bitcoin’in yazılımı geliştiren Mike Hearn, bu girişimin başarısız olduğunu açıkladı ve kendi yatırımını geri çekerek şirketten ayrılmaya karar verdi.

Bitcoin başarısızlığa mahkum
Dünyadan Haberler
Bir zamanların en popüler, en tartışmalı girişimlerinden biri olan sanal para biri Bitcoin, beklentileri karşılayamayacak anlaşılan. Büyük umutlar bağlanan Bitcoin’e birçok kişi önemli yatırımlar yapmış olsa da, girişimin sonu hüsran olacak gibi görünüyor. Son beş yıldır Bitcoin’in yazılımını geliştirmekten sorumlu olan Mike Hearn, girişimin başarısız olduğunu açıkladı.

Artık Bitcoin’de gelecek görmeyen Mike Hearn kendi elindeki Coin’lerini sattı ve şirketten çekilmeye karar verdi. Hearn’a göre girişimin başarısız olmasının nedenleri; birbiriyle kavga halinde olan kullanıcı topluluğu, sınırına çoktan ulaşan sisteme geliştirmelerinin yapılmaması, asıl kontrolün az kişinin elinde olması ve iletişim eksikliği. Hearn’a açıklamalarına bakılacak olursa, bir süredir kullanıcılar ve şirketler de yaşanan düşüşün farkında ama bu endişelerini dillendiren kullanıcılar forumlardan banlanıyor ve hemen susturuluyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)