adscode
adscode

Bizi havalara uçurmanız için Forum İstanbul'a bekliyoruz

Kurulduğu 2009 yılından bugüne, Down sendromlular için her alanda algıları değiştiren, öncü projelere imza atan Down Sendromu Derneği, birçok ünlü ismin gönüllü desteğiyle hayata geçen balon kampanyası…

Bizi havalara uçurmanız için Forum İstanbul'a bekliyoruz
Etkinlikler
Down Sendromluların sesini bir kez daha duyurmak, onların eğitim ve sağlıklı yaşam hakkını korumak-geliştirmek için herkesi göreve çağıran ünlüler, balon kampanyası çerçevesinde ‘Bizi havalara uçurun’ dedi ve poz verdi. 23 ünlünün, Down Sendromlu fotoğrafçılara verdiği pozlar ilk kez Bayrampaşa Forum'da sergilenecek.
Kampanyanın yüzü olan Ayşe Arman, Bülent Şakrak, Begüm Birgören, Burçin Terzioğlu, Bahadır Efe, Cem Hakko, Power Fm Cenk&Erdem, DJ Funky C, İnci Türkay, Faruk Süren, Gözde Kansu, Hazar Ergüçlü, Leyla Alaton, Mustafa Üstündağ, Menderes Samancılar, Nail Kırmızıgül, Nebahat Çehre, Özge Uzun, Saba Tümer, Selim Erdoğan, Selim Bayraktar, Yusuf Çim'in fotoğraflarının yer aldığı sergi önümüzdeki günlerde farklı yerlerde ziyaret edilebilecek.
Açılış sergimizde biz basın mensuplarını aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız...

Saat 14:00 teki Açılışımıza Yusuf Çim ve İnci Türkay 'da katılacak.
Tarih: 18 Şubat 2014/ Salı
Yer: Bayrampaşa Forum/ Zemin Kat Büyük Meydan  
Saat: 14:00-15:00

Bilgi notu: Ünlülerin fotoğraflarının yer aldığı sergi, 18-23 Şubat tarihlerinde Forum İstanbul, 24 Şubat-1 Mart tarihlerinde Carrefour İçerenköy , 2-8 Mart tarihlerinde Akmerkez, 9-15 Mart tarihlerinde Pendik  Via Port, 16-21 Mart tarihlerinde İstinye Park’ta ziyaret edilebilecek.

İSEM İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü'nünde destek verdiği kampanyanın devamında, 21 Mart tarihinde Down sendromlu çocuklar Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Turkuazoo Akvaryumunu ücretsiz olarak  gezebilecekler.

23 Mart’ta da Derneğe tahsis edilecek bir vapur ile Down sendromlu çocuklar ve onlara destek verenler Boğaz turu yaparken, farklı noktalardan kampanya için hazırlanan binlerce uçan balon gökyüzüne bırakılacak. Bu sayede Down sendromluların sesi bir kez daha duyurulurken, onların eğitim ve sağlıklı yaşam hakkını korumak ve geliştirmek için herkes göreve çağrılacak.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)