adscode
adscode

Boğaziçi giyilebilir kalp pilinin mucidi Dr. Canan Dağdeviren’i ağırlayacak

2013 yılından bu yana her dönem dünyanın önemli akademisyenlerini Boğaziçi Lectures kapsamında konuşmacı olarak ağırlayan Boğaziçi Üniversitesi, 10 Şubat’ta ülkemizi uluslararası bilim platformunda tanıtan…

Boğaziçi giyilebilir kalp pilinin mucidi Dr. Canan Dağdeviren’i ağırlayacak
Üniversite
Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde (MIT) çalışmalarını sürdüren, Harvard Üniversitesi’nde genç akademi üyeliği bulunan ve Forbes dergisi 30 Yaş Altı Bilim İnsanı Listesi’nde yer alan Türk bilim insanı Dr. Canan Dağdeviren, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda 10 Şubat, Cuma günü saat 11.00’da “Sıradışı Bir Hikaye: Biyoloji Eşini Bulur – An ‘Unusual’ Story: Biology Meets Match” başlıklı bir konuşma yapacak.



Dr. Canan Dağdeviren, konuşmasında süregelen ve gelecek akademik projeleri hakkında detaylar verecek, Amerika’daki eğitim ve araştırma sisteminden bahsedecek ve öğrencilerin sorularını yanıtlayacak. Dağdeviren ayrıca gelişen ve değişen dünyada, tıp ve mühendislik arasındaki işbirlikleri ve yeni teknolojiler hakkında fikirlerini de bu söyleşide katılımcılarla paylaşacak.

Konferans dili İngilizce olup, simultane çeviri yapılmayacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)