adscode
adscode

British Council, Türkiye Yükseköğretim Sohbetlerinin 3'üncü oturumu yarın!

British Council, Türkiye yükseköğretim sohbetleri serisinin üçüncü oturumunu, Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki yükseköğretim ortaklıkları üzerine gerçekleştirecek

British Council, Türkiye Yükseköğretim Sohbetlerinin 3'üncü oturumu yarın!
Etkinlikler

British Council, Türkiye yükseköğretim sohbetleri serisinin üçüncü oturumu yarın saat 16.00'da, Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki yükseköğretim ortaklıkları üzerine Microsoft Teams platformunda gerçekleştirecek.

"Birleşik Krallık-Türkiye Yükseköğrenim Ortaklıklarını Güçlendirmek: Beklentiler” konulu panelde, yükseköğretim uzmanları Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki mevcut ortaklıklar ele alınacak.

Moderatörlüğünü British Council Türkiye Eğitim Direktörü Ayşen Güven'in yapacağı panelde; OSTIM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek, Coventry Üniversitesi Ortaklık Geliştirme ve Operasyon Direktörü Pete Richards, İstanbul Aydın Üniversitesi ve EURIE Konferansı Program Kordinatörü, Küresel Eğitim ve Ortaklıklardan Sorumlu Direktör Yardımcısı Ayşe Deniz Özkan, Surrey Üniversitesi Prod. Dr. Rachel Brooks, Beykoz Üniversitesi Doç. Dr. Armağan Erdoğan konuşmacı olarak yer alacak.

Panelde konuşmacılar, “Yükseköğretim ortaklıkları için öncelikli alanlar nelerdir, Birleşik Krallık-Türkiye kurumsal ortaklıklarının kurulmasının önündeki mevcut engeller nelerdir, kurumsal ortaklıklar kurmanın temel koşullarının iyileştirilmesine yönelik öneriler nelerdir, gerçek örneklerden hareketle başarılı ortaklıklar kurmayı sağlayan faktörler nelerdir?” sorularına cevap bulmaya çalışacaklar.

 

 

Katılım: https://britishcouncil.org.tr/events/turkey-higher-education-talks-3

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)