adscode
adscode

Bu en zor dönemde sizlerin yanındayız!

10 milyona yakın veli, öğrenci, öğretmen, sınavlar nedeniyle, şu günlerde hop oturuyor, hop kalkıyor. Haklılar, hem de çok haklılar, çünkü milyonlarca öğrencinin kaderi, bu sınavlara bağlı.

Bu en zor dönemde sizlerin yanındayız!
Milliyet Diyalog
Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları, dün açıklandı. Üniversiteye giriş sınavları da önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek ve tam 2 milyon 300 bin aday yarışacak!

Bu iki önemli sınav maratonunda da Milliyet, tıpkı bundan önceki yıllarda olduğu gibi yine öğrencilerin, velilerin, öğretmenleri yanında olacak ve en hızlı, en güvenilir bilgi kaynağı olacak…

Liselere giriş!

Liselere giriş, bu yıl biraz karmaşık! Özel okullarda kayıtlar, muhtemelen bu hafta içerisinde başlayacak. Devlet okullarında ise 2-13 Temmuz arasında gerçekleşecek.

Nakiller ise okullar açılıncaya kadar devam ederse hiç şaşırtıcı olmaz. Dün açıklanan puanlar, tıpkı Matematik sınavı gibi herkesi şok etti. Neredeyse adayların üçte ikisi, deneme sınavlarında aldığı ve beklediği puanı bulamadı!

Peki, en doğru tercih nasıl olur? Sınavla alınan okullarda aradığını bulamayanlar, sınavsız okullara nasıl girer? Tüm ayrıntıları sizlerle paylaşacağız, bizi izlemeye devam edin…

Yazının devamı için tıklayınız

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)