adscode
adscode

BÜMED MEÇ Okulları'nın Yeni Logosu

​Boğaziçi Üniversitesi’nden aldığı kültürel ve bilimsel mirasıyla, eğitim dünyasına yenilikçi bakış açısı getirerek dünya vatandaşı çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen BÜMED MEÇ Okulları, yenilediği logosuyla…

BÜMED MEÇ Okulları'nın Yeni Logosu
Türkiye'den Haberler
Nitelikli ve özgün eğitim sistemiyle geleceğe liderlik edecek öğrenciler yetiştiren BÜMED MEÇ Okulları, yenilediği logosuyla değerlerini ve geleceğe bakışını daha iyi anlatıyor.



Eğitim kalitesiyle ve uzman kadrosuyla öğrencilerine derinlemesine eğitim veren köklü eğitim kurumu BÜMED MEÇ, yeni logosunda eğitim ve bilgelik kalkanını lacivertle, dinamik ve cıvıl cıvıl gençliği turkuaz rengiyle, zafer ve başarıyı ise defne yapraklarıyla simgeliyor. MEÇ Kalkanı, kurumun ideallere olan tutkusunu, sağlam ve yıkılmaz inancıyla güçlü duruşunu ifade ediyor.

Öğrencilerine stratejik düşünme yeteneği kazandıran BÜMED MEÇ Okulları, çözüm üreten, karar veren, analitik düşünen ve dünyaya değer katan bireyler yetiştirirken eğitim dünyasına yenilikçi ve inovatif bir bakış açısı getiriyor.

Organik bir şekilde büyüyen BÜMED MEÇ Okulları, öğrencilerine kaliteli bir eğitim sunmak üzere, okulöncesi ve ilkokuldan sonra ortaokul bölümünü de 2016’da açmayı planlıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)