adscode
adscode

BÜMED MEÇ’ten 5. okul

Merak Eden Çocuk (MEÇ) Okulları, Bahçeköy yerleşkesiyle 5. okulunu açıyor.

BÜMED MEÇ’ten 5. okul
Eğitim
Güncelleme : 18-Feb-22 23:42

 

Boğaziçi Üniversitesi’nden aldığı kültürel ve bilimsel miras ile eğitim dünyasına farklı ve yenilikçi bir bakış açısı getirecek referans okullar kazandırmayı amaçlamayan Merak Eden Çocuk (MEÇ) Okulları, Bahçeköy yerleşkesiyle 5. okulunu açıyor.

2022 - 2023 öğretim döneminde okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim verecek olan MEÇ Okulları, 21. yüzyılın gerektirdiği beceri, merak ve sorgulama odaklı bir eğitim kurumu oluşturmak ilkesiyle sürdürülebilir şekilde çalışıyor.

BÜMED MEÇ Okulları’nın yeni yerleşke açılışında söz alan BÜMED MEÇ Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Said HAIFAWI, yeni bir yatırımla Bahçeköy yerleşkesini hayata geçirdiklerini belirtti.

2022 - 2023 eğitim döneminde okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademeleriyle faaliyete geçecek olan Belgrad Ormanı'na komşu Bahçeköy yerleşkesinin haberini paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Dr. Said HAIFAWI "Eğitim hayatımıza ilk günden itibaren yeni, bilimsel ve gelişimsel çalışmalarla fark yaratarak önderlik etmek, öğrencilerimize tüketmekten çok üretmenin keyfine varabildiği bir ortam yaratmak hedefiyle yola çıktık. Bu vizyonumuzu şimdi Belgrad Ormanı’na komşu Bahçeköy yerleşkemizde sürdüreceğiz. Bugüne kadar tüm yerleşkelerimizde olduğu gibi Bahçeköy yerleşkemizde de öğrencilerimizi akademik, sosyal, fiziksel ve duygusal olarak tam donanımlı ve MEÇ ailesinin bir parçası olarak yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

“Bahçeköy yerleşkesi için kayıtlar başladı”

BÜMED MEÇ Okulları Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fatih MERAL ise “Yetişkinlikte sahip olduğumuz tüm özellikler, bizi biz yapan tüm bileşenler ve aslında hayatta kim olduğumuzla iyi bir yer edindiğimiz gerçeğinden hareketle öğrencilerimizi yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Öğrencilerin kendini ifade edebilmesi, çok yönlü düşünebilmesi, bağımsızlığını ve inandıklarını savunabilmesi için teşvik ettikleri söyleyen MERAL; " Kendine güvenli, kültürel değerleri içinde barındıran, değerlerini savunmayı yaşam biçimi olarak benimseyen, erken yaşta İngilizce öğrenen geleceğin bireylerini eğitmek en büyük hedefimiz. Bu hedefler doğrultusunda da emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. MEÇ ailesine son katılan Bahçeköy yerleşkesi için çok heyecanlıyız. Belgrad Ormanı'nın hemen yanında, bol oksijenli, doğa ile iç içe olan yeni okulumuz için kayıtlarımız devam ediyor" dedi.   


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)