adscode
adscode

Cambridge Koleji Öğrencilerinin Öğretmenlere Mesajı Var!

“Bir okulun kalbi öğretmenleridir” ilkesiyle hareket eden Cambridge Koleji’nde öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlerine ilginç bir hediye verdi.

 Cambridge Koleji Öğrencilerinin Öğretmenlere Mesajı Var!
Özel Okullar
Öğretmenlerinin kendileri için ne ifade ettiğini kağıda döken öğrenciler, sözleri ile öğretmenlerinin duygusal anlar yaşamasına sebep oldular.

Cambridge Koleji öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla anlamlı bir çalışmaya imza attı. Geleceğin mimarları olan öğretmenlerin kendileri için ne ifade ettiğini kağıda döken öğrencilerin sözleri öğretmenleri duygulandıracak nitelikteydi. “Öğretmenlere duygularımızı her zaman açık açık söyleyemiyoruz ama Öğretmenler Günü’nde iki kelimeyle açıklayabiliyoruz: ‘Sizi seviyoruz!’” diyen Zehra Irmak Özyaman gibi birçok Cambridge Koleji öğrencisi öğretmenleri için anlamlar sözler kaleme aldı.

İşte bu mesajlardan bazı satırlar…

Umut Esen 3/A “Öğretmenlik gerçekten zor bir iş. Çünkü her gün çocuklarla uğraşmak zorunda kalıyorlar. Ama öğretmenler geleceği tasarlıyorlar. O yüzden öğretmenlere saygı duymalıyız.”

Can Umut Kargulu 3/A “Öğretmenimiz çok akıllı. Herkesi çok seviyor. Bazen yaramazlık yapıyorum. Ama o umudunu kesmiyor.”

Kuzey Tan Sönmez 3/A  “Öğretmenimiz bize hayatı öğretiyor. Öğrettiği sanki dünyanın en önemli şeyiymiş gibi bize anlatıyor.”

Nazlı Girgin 2/A “Canım öğretmenim bize okumayı, yazmayı, bütün bilgileri sen öğrettin. Sen bizim ikinci annemizsin.”

Duru Dişli 2/A “Bütün öğretmenleri çok seviyorum ama benim öğretmenim bir tanecik.”

Elif Yazıcı 2/A “Öğretmen; öğreten, öğrencileri seven iyi kalpli kişidir.”

Güneş Kılıçaslan 4/A “Öğretmen demek öğreten demek. Öğretmen demek hoşgörülü olmak demek. Öğretmen olmak bilgi gerektirir.”

Damla Akkılıç 8/A “Öğretmenler geleceğimizi oluşturmada en büyük yardımcımızdır. Öğrettikleri şeylerle bize kattıklarıyla gelişiriz. Onlarla başlarız hayata.”

Begüm Baş 8/A “Öğretmen öğrenciye aileden sonra en doğru şekilde bilgi verebilecek kişidir.”

Ekin Poyraz Yalçınkaya 5/B “Gelecek çocukların, çocuklarsa öğretmenlerin elindedir.”

İdil Sara Kılıç “Öğretmen şefkat demektir. Yeni nesillere çocuk yetiştirmektir.”

Gökçe Gülel 6/A “Öğretmen; okumak demek, bilmek demek, emek demek, kalbimizdeki ışığın canlanması demek.”

Derin Doğancı 5/B “Nasıl olursanız olun sizi seviyorum; Irmaklar gibi akarsınız, Mantı gibi beyazsınız, Marmara Denizi kadar güzelsiniz.”

Aya Özkan 5/B “Bilgiyi ve iyiliği anlatan kişilerdir öğretmenler.”

İlayda Birsu Özan 5/A “Öğretmenler içlerindeki sevgiyi bilgiye dönüştüren insanlardır.”

Toprak Tatar 7/A “Öğretmen demek, saygı demektir. Öğretmen demek, sevgi demektir. Öğretmen demek disiplin demektir. Öğretmen benim için bilgi kaynağıdır.”

Sıla Büyükbostancı 6/B “Öğretmenler bir mum gibidir. Biz öğrencilerin yolunu aydınlatır. Sizler olmazsanız biz yolumuzu göremeyiz. Bizlerin bilgi kaynağısınız.”

İrem Nur Armutçu 6/B “Hepinizi tek tek, hepinizi çok çok, hepinizi her zaman, her şekilde severim.”

Zehra Irmak Özyaman 6-B “Öğretmenlere duygularımızı her zaman açık açık söyleyemiyoruz ama Öğretmenler Günü’nde iki kelimeyle açıklayabiliyoruz: “Sizi seviyoruz!”


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)