adscode
adscode

Cambridge Young Learners English Sınavları Başarı Sıralamasında Oğuzkaan İlk Sırada!

Her yıl Türkiye’nin birçok şehrinde düzenlenen Cambridge Young Learners English (YLE) sınavlarında Oğuzkaan Koleji 3. Sınıflarda %95.02, 4.Sınıflarda ise %90.17 başarı ortalamasıyla ilk sırada yer aldı.

Cambridge Young Learners English Sınavları Başarı Sıralamasında Oğuzkaan İlk Sırada!
Özel Okullar

Her yıl dünyanın birçok ülkesinde 7-12 yaş arası çocuklara yönelik olarak yapılan Cambridge Young Learners English sınavlarında, bu yıl Türkiye ortalaması 3.sınıflarda %82.57, 4.sınıflarda ise %71.22 olurken, Oğuzkaan Koleji 3.sınıflarda %95.02, 4.sınıflarda ise  %90.17’lik başarı yüzdesiyle Türkiye ortalamasının çok üstünde yer aldı.

İngilizce öğreniminde başarıyı teşvik eden ve uluslararası seviyeyi belirleyen sınav olarak gösterilen Cambridge Young Learners English hakkında konuşan Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Uzmanı Hatice YılmazCambridge Young Learners English sınavlarında öğrencilerimiz üstün bir performans sergileyerek Türkiye standartlarının çok üzerinde puanlar aldılar. Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri çok mutlu etti. Bu tip sınavlar dil öğrenmeye yönelik olarak okuma, yazma, dinleme ve konuşma bilgilerini ölçerek öğrencilerimizin dört alandaki becerilerini geliştirmeye yönelik olarak uygulanıyor. İngilizce öğretimi alanında uzmanlaşmış kişiler tarafından İngiltere’de hazırlanıp değerlendirilen sınav sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz, uluslararası geçerliliği olan Cambridge Üniversitesi ESOL sertifikasını almaya hak kazanıyorlar. ESOL sertifikaları İngilizce dil bilgisi seviyesini gösteren açık ve güvenilir bir değerlendirme sistemi olarak dünyanın pek çok üniversitesi ve koleji tarafından kabul gören bir belge. Biz de Oğuzkaan Koleji olarak uluslararası düzeyde yapılan ve kabul gören bu tip sınavları destekleyerek öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim almalarını sağlıyoruz” dedi.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)