adscode
adscode

Campus France, Eurie 2018’e katılıyor

Fransız yükseköğretimi tanıtma ulusal ajansı Campus France, Türkiye’de düzenlenecek Eurie 2018 Avrasya Yükseköğretim Zirvesi’ne katılıyor.

Campus France, Eurie 2018’e katılıyor
Üniversite
Fransız üniversitelerinde eğitim almak, master veya doktora yapmak isteyen ya da Fransa’da bir dil okuluna gitmek isteyen tüm öğrenciler 13-16 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek EURIE 2018’de Campus France Türkiye standından ilgi alabilecekler.

Standda ayrıca Fransız Kültür Merkezi, Lyon Yüksek Okulu ve Rouen (INSA) okulundan yetkililer de öğrencilerin sorularını yanıtlamak için hazır bulunacaklar.

Zirve sırasında Campus France ve Fransız eğitimciler iki de panel düzenlenliyor :
  • 15 Şubat tarihinde saat 10 :30’da « Campus France : Ulusal ajansın uluslararasılaşmadaki rolü » konulu panel düzenlenecek. Panele Campus France Paris’ten Noureddine Manamanni ve Fransa’nın Türkiye’deki üniversiteler arası işbirliği ataşesi ve Campus France Türkiye sorumlusu Béatrice Delpouve katılacaklar.
  • 15 Şubat tarihinde saat 13 :00’de düzenlenecek « Doktora Eğitiminde Inovasyon » konulu panele ise Zoubeir Lafhaj (Lille Yüksek Okulu) Marie Vogel (Galatasaray Üniversitesi ve yüksek okul)

Fransa’da, Fransızca ya da İngilizce lisans, master, doktora programları hakkında bilgi almak için EURIE 2018’i kaçırmayın!

Campus France Fransız Büyükelçiliği’ne bağlı resmi öğrenci yerleştirme hizmetidir, özel danışmanlık şirketi değildir. Fransız yüksek öğretim online sistemine bizzat giriş yapmanızı, yetkili kadrolar eşliğinde eğitim kurumlarına başvurmanızı ve dosyanızı şeffaflıkla takip etmenizi sağlar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)