adscode
adscode

Çankaya Üniversitesi'nde online mezuniyet töreni

Çeyrek asırdır öğrencilerini başarıyla yetiştiren Çankaya Üniversitesinin 2020-2021 Akademik Yılı mezunları uğurlanıyor.

Çankaya Üniversitesi'nde online mezuniyet töreni
Üniversite

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle mezuniyet töreni 10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde, online olarak düzenlenecek.

Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp ve Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun’un açılış konuşmalarını yapacağı törende, yaklaşık 1000 öğrenci mezun olacak.

Mezunların donanımlı bireyler olarak yetişmesinin Çankaya Üniversitesinin en önemli hedefi olduğunu belirterek mezun olacak gençlere seslenen Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun, “Bugün üniversitemizde yaklaşık 6000 lisans ve 700 lisansüstü öğrencimiz eğitim görmektedir. Sizler yarının düşünce önderleri, iş dünyasının liderleri, mühendisleri, hukukçuları, mimarları, iktisatçıları, bilim insanları ve sanatçılarısınız; kısacası siz yarınımızın sahipleri ve ülkemizin geleceğisiniz. Yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini artık başarıyla tamamladınız. Bu uzun ve meşakkatli yolda sizlere başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum.” diye konuştu.

2 Enstitü, 5 Fakülte ve 2 Meslek Yüksekokulu’ndan öğrencilerin mezun olacağı törende Bölüm Başkanları ile okul birincileri de söz alacak.

İlk olarak 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü öğrencilerinin mezuniyeti ile başlayacak tören, aynı gün Fen-Edebiyat Fakültesi ve Hukuk Fakültesi lisans öğrencilerinin mezuniyet töreni ile devam edecek.

11 Temmuz 2021 Pazar günü ise Adalet Meslek Yüksekokulu ve Çankaya Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezun olacağı törenin ardından, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi lisans öğrencilerinin mezuniyeti ile tören sona erecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)