adscode
adscode

Çelebili Miniklerin Bayram Coşkusu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'na bağlı faaliyet gösteren Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevindeki 3-6 yaş grubu öğrencilerden oluşan 23 minik, 23 Nisan coşkusunu Rektör…

Çelebili Miniklerin Bayram Coşkusu
Üniversite



ELA VE ZEHRA İKÇÜ REKTÖRÜ OLDU


Rektörlük makamında düzenlenen törende, anaokulu sakinlerini kapıda karşılayan Rektör Prof.Dr. Akhan'a miniklerin tatlı bir sürprizi vardı.  

Hep bir ağızdan yeni öğrendikleri 23 Nisan Marşı'nı söyleyen öğrenciler, herkesin bayramını coşkuyla kutladı.

SKS  Daire Başkanı Akif Savaş, Okul Müdürü Gamze Dikici, Öğretmenler Havvanur Dutak, Gizem Takar, Türkay Karasulu , geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen anaokulunun ilk bayram etkinliğini kutlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Arkadaşı Ela yalnız bırakmadı...

Miniklerle sohbet eden Rektör Prof.Dr.Akhan, daha sonra  makamını sembolik olarak 6 yaşındaki Zehra Eyşan Süt'e devretti. Minik Zehra'nın yanına gelen arkadaşı Ela Ocak'ın da koltuğa oturması tebessümle karşılandı.





Rektör olunca yapacaklarını sıralayan İKÇÜ'nün minik bayan rektörü Zehra Eyşan Süt ise   "Okulumuza eğitici oyuncaklar almak isterdim. Okulumuzun bahçesine top havuzu, kum havuzu yapmak isterdim. Basketbol  ve  futbol sahası yapmak isterdim."  diyerek isteklerini Rektör Prof.Dr.Akhan'a iletti.

Rektör  Prof.Dr.Akhan ise Minik Rektörden gelen istekleri yerine getirme sözü vererek şöyle konuştu: "Yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocuklarımıza gelecekte bu koltukları teslim edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun. Hepinize  eğitim-öğretim hayatınızda başarılar diliyor ve gelecekte önemli görevlerde görmeyi umut ediyorum"





Sohbet ortamında bir süre daha devam eden ziyaret sonunda Rektör Prof.Dr.Akhan, öğrencilere hediyeler vererek uğurladı.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)