adscode
adscode

Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu toplandı

Çocuk İstismarını Araştırması Komisyonu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç başkanlığında toplandı. Tunç, "Her türlü istismar karşısında savunmasız olan çocuklarımızı korumak başta anne ve babaların…

Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu toplandı
Türkiyeden Haberler
Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu Başkanı Tunç, "Her türlü istismar karşısında savunmasız olan çocuklarımızı korumak başta anne ve babaların görevi ama devletin de görevidir." dedi.

Başta Cinsel İstismar Olmak Üzere Çocuklara Yönelik Her Türlü İstismar Olaylarının Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç başkanlığında toplandı.

Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu'nda çalışma usulü ve takvimi tartışıldı.

Komisyon Başkanı Tunç, komisyonun Mecliste bulunan dört siyasi partinin araştırma önergelerinin birleştirilmesiyle kurulduğunu hatırlattı.

Tunç, "Çocuklar toplumun en hassas, korumaya muhtaç varlıkları. Her türlü istismar karşısında savunmasız olan çocuklarımızı korumak başta anne ve babaların görevi ama devletin de görevidir." diye konuştu.

Tunç, tüm çalışmalarının merkezinde çocuğun üstün yararının olduğuna işaret ederek, çocukların korunmasıyla ilgili çok önemli bir raporu Meclise sunacaklarını bildirdi.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)