adscode
adscode

ÇOCUK KİTABI YAZARI FATİH ERDOĞAN “ANNE – BABA DESTEK PROGRAMI” İÇİN KOZZY’YE GELİYOR

Sadece alışveriş değil, Anadolu Yakası’nın kültür ve sanat merkezi konumu haline de gelen Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, sosyal yaşamın odak noktası olmaya devam ediyor. Kozzy şimdi de, Rönesans Holding…

ÇOCUK KİTABI YAZARI FATİH ERDOĞAN “ANNE – BABA DESTEK PROGRAMI” İÇİN KOZZY’YE GELİYOR
Etkinlikler
Rönesans Eğitim Vakfı’nın (REV) işbirliğiyle yıl boyunca Kozzy’de gerçekleştirilecek “Anne – Baba Destek Programı” kapsamındaki ilk söyleşinin konuğu, Mavi Bulut Yayınları’nın Kurucusu Yazar Fatih Erdoğan olacak. 22 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da, Kozzy AVM’de gerçekleştirilecek toplantıya,Rönesans Holding Yönetim Kurulu, Kurumsal İletişim ve Varlık Yönetimi Grup Başkanı ve TED Rönesans Koleji Kurucu Müdürü İpek Ak katılacak. Çocuk ve Kitap “Biz okumadık da ne olmadı?” başlıklı söyleşide, çocukların kitap okuma alışkanlığı değerlendirilecek ve Yazar Fatih Erdoğan’la fikir alışverişi yapılacak. Erdoğan, anne ve babalardan gelecek soruları da cevaplayacak.
Araştırmacı, yenilikçi eğitim yöntem ve teknikleriyle, öğrencilerine hayat boyu süren başarının yolunu açmayı hedefleyen TED Rönesans Koleji, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde, deneyimli Türk ve yabancı öğretmenleriyle eğitim verecek. 2014-2015 yılı için anaokulundan itibaren 6. sınıf dahil öğrenci alacak kolejde; İngilizce birinci yabancı dil, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Rusça ise ikinci yabancı dil olarak öğretilecek.




PROGRAM
Tarih  :   22 Şubat 2014 Cumartesi
Saat    :  10:00 – 11:00
Yer     :   Kozzy AVM, Sinema Salonu / Bayar Cad. Buket Sok. No:20/1 34742 Kozyatağı / İstanbul

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)