adscode
adscode

Çocuk Vakfı'ndan Türkiye'nin Çocuk ve Anayasa Ödevi İçin Çağrı

Yeni Anayasa konusunda Çocuk Vakfı’nın yaklaşımı, Çocukların Bütün Haklarıyla Görünür Olacağı bir Anayasa talebini içermektedir.Çocuk Vakfı Kurucusu Mustafa Ruhi Şirin imzalı çağrı metninde şu ifadelere…

Çocuk Vakfı'ndan Türkiye'nin Çocuk ve Anayasa Ödevi İçin Çağrı
Vakıf ve Dernekler

Çocuk Vakfı, 1992’den bu yana gündemine aldığı Çocuk ve Anayasa çalışmalarını Yeni Anayasa sonuçlanıncaya kadar sürdürecektir.

Yeni Anayasa konusunda Çocuk Vakfı’nın yaklaşımı, Çocukların Bütün Haklarıyla Görünür Olacağı bir Anayasa talebini içermektedir.

Çocuk Vakfı, Çocuk ve Anayasa çerçevesinde 2012’de yaptığı hazırlıkları güncelleyerek  HYPERLINK "http://www.cocukvakfi.org.tr" www.cocukvakfi.org.tr sitesine yansıtmıştır.

ÇOCUĞUN GÖRÜNÜR OLDUĞU BİR ANAYASA İÇİN TIKLAYIN!

Çocukların bilgilendirilmesi için hazırladığımız Anayasa Bir Ülkenin Nüfus Cüzdanıdır broşürü yanında, Çocuğun Görünür Olduğu Bir Anayasa ve Anayasa ve Çocuk Gerekçeli Madde Önerileri Raporu’nu da incelemenizi öneririz.

Çocuk ve Anayasa konusunun Türkiye’nin gündemine gelmesi amacıyla vereceğiniz destek bugünün ve geleceğin çocukları için de çok önemli. Görüş ve önerileriniz çerçevesinde  Çocuk ve Anayasa yolculuğumuzu sürdürmek dileği ve saygılarımızla,


Mustafa Ruhi Şirin
Çocuk Vakfı Başkanı

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)