adscode
adscode

Çocuklar eğlenerek kavramları öğreniyor!

Tohum Otizm Vakfı’ndan bir yenilik daha! Otizmli çocukların eğitiminde kullanılmak üzere hazırlanan “Kavram Öğretimi” uygulaması tamamlandı.

 Çocuklar eğlenerek kavramları öğreniyor!
Etkinlikler
T.C. Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın finanse ettiği 2012 yılı Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Bilgi ve İletişim Teknolojileri Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Tohum Otizm Vakfı tarafından yürütülen “Teknoloji Yoluyla Otizmli Çocukların Öğrenme Fırsatlarının Artırılması Projesi” tamamlandı.
 
Kavram Öğretimi uygulaması, dezavantajlı konumda olan otizmli çocukların iletişim, akademik ve günlük yaşamda kullanabilecekleri kavramları teknoloji yardımıyla her ortamda daha etkin, kolay ve eğlenceli öğrenebilmeleri için hazırlandı. Engelli çocukların sosyal içerme bağlamında eğitim hizmetine erişimlerine katkı sağlayacak eğitim programları için Tohum Otizm Vakfı özel eğitim uzmanlarından oluşan ekip 9 ay boyunca çalışmalar yürüttü.
 
Bol temalı, kullanıcı dostu, eğlendirici ve öğretici “Kavram Öğretimi” uygulaması hem internet üzerinden hem de tablet bilgisayar uygulamaları üzerinden kullanılabiliniyor.
www.tohumegitim.com sitesi üzerinden ücretsiz olarak hizmet verecek Kavram Öğretimi programı ayrıca Apple Store ve Google Play aracılığı ile tabletlere ücretsiz olarak yüklenebilinir.  
 
HABERİN DEVAMI www.zamanecocuk.com

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)